patryk998 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam co sądzicie o tym motorku? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=115456445 i jeśli ktoś ma jaką Aprilke albo Honde...obojętnie jaka pojemnosć byle zarejestrowana na motorower niech napisze na gg 3335393 do 3800zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) co do tej af-ki to widzę ją na allegro już 3 ras gościu prubuje ją od roku sprzedać Ten motorek trzeba by zobaczyć bo nie wiadomo czy wart jest tej kasy :biggrin: Edytowane 21 Lipca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Taka aprilka w sam raz do zatarcia. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja tez ją widze juz któryś raz, coś musi w niej być, ze nikt jej nie bierze... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 albo nie było zainteresowanych, kmx'a 8 miesięcy wystawiałem na allegro i tylko 1 osoba była zaintersowana, ta która kupiła Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Hmm.. normalnie wydaje się fajny jak za ta kase. Ale po 1: ja również jush go widziałem na allegro i to dość dawno. Po 2 : ja bym nie kupował aprili, tylko jakiegoś japończyka !! Po 3: mając te 3800 możesh znależć coś sporo nowshego. To tyle. Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 za stary jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Qrde snorl, czytam tak Twoje dzisiejsze posty, trza przyznać bardzo rzeczowe.. :/ POZDRO! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 NIe no po prostu to jest starszy model aprilli i jest mniej popularny od RS. Jakby koles obok w nawiasie wpisal RS to i moze by byl kupiec, a tak to mniejsze szanse. No nie wiem. AF-1 takie zle nie byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 z foto widac tyle ze kierunki byly zmieniane bo orginalne to nie są (sam mam takie u siebie w TS'ce :icon_exclaim: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 markos16 - nie bede sie z tobą kłócił :icon_exclaim: ale patryk998 napisał:co sądzicie o tym motorku? więc mu odpowiedzialem co o nim sądze :biggrin: a i jeszcze chcialem powiedziec ze jedyne co mi sie podoba w tym motorku (szkoda ze takiej kiepskiej jakosci zdjecie) to tylne kolo (mocowane z jednej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 ten motocykl stoi na allegro juz dłuzszy czas więc coś w nim jest.Niby jest po remoncie ale by trzebabyło go zobaczyć :) Cena tez jest troche duza za 1991 rok taka cena to troche przesada , ja bym Ci radził kupić Honde NS-1 bedziesz napewno zadowolony i jest ich duzo na allegro za tą samą cenę.Mam Honde NS-1 nic sie nie psuje itd. , naprade POLECAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 a jak sie zepsuje honda ns1 to czy sa prpblemy z czesciami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 raczej z silnikowymi uzywanymi to nie bo jest 3 gości na Allegro co ma całe silniki i drugi cały motocykl ale oni troche sie cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi