Ciho Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak w temacie...Kumpel sie strasznie nakrecil na ten motorek. Silniczek V4, ladne odejscie, hydraulika zaworow i sprzegla, walek kardana... niby same plusy.... aleee? Moto dosc rzadkie, robione jakies 2 lata (84, 85) i tu pytanie. Czy ktos mial do czynienia z tym wynalazkiem? Jak z awaryjnoscia, czesciami i w ogole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.DiPi Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 qrcze też szukałem info o tym moto zle ciężko coś znaleźć - mało użytjkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Kiedys czytałem na temat tego motocykla. Jest to ponoc całkiem niezły sprzęt. Podobno z częściami jest problem. Klocki . filtry , itp. sa bardzo drogie i strasznie trudno te części dostać. Moto było krótko w sprzedarzy więc i z częściami zamiennymi jest oproblem. na giełdach czy bazarach nie widac do nich części. pozostaja tylko zakupy w SUZUKi a tam ceny .. sami wiecie.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jestem posiadaczem madury 1200.jest to bardzo dobry motocykl,o ile nie jest za bardzo wyeksploatowany.mój już trochę przejeżdził od 1985 roku,ale ciągle sobie dobrze radzi.jeżeli chodzi o części,to sprawa nie jest prosta,bo jest to motocykl produkowany tylko w stanach i dlatego jest ich w polsce mało.używanych części brak, a nowe są przeważnie orginalne i trochę trzeba za nie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Na pewno dwa egzemplarze są w Częstochowie lub okolicy.Silnik o dużym momencie obrotowym i wykonany bardzo solidnie.Sprawia sporo kłopotów podczas regulacji gaźników. Raczej nie ma czułych punktów lub słabych materiałów. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Sprzęcik owszem fajny i "nieopatrzony", ale już bym chyba wolał kupić Magnę 1100, przynajmniej z częściami byłby mniejszy problem :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wow. Nawet nie słyszałem o takim modelu. Dzięki za oświecenie. Już myślałem że nie istnieją ładne i fajne soft-choppery a tu taka niespodzianka. Suzuki nigdy nie zawodzi. :P A co do części to fakt, nawet największy dystrybutor części i akcesoriów moto w UK ma tylko klocki, filtr oleju i uszczelniacze zawieszenia z tego co widzę na ich stronce. :) Może być lipa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Może ktos wie,czy gażniki od madury 1200 występują w jakimś innym motocyklu?Konkretnie chodzi mi o membrany,bo moje się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Może ktos wie,czy gażniki od madury 1200 występują w jakimś innym motocyklu?Konkretnie chodzi mi o membrany,bo moje się kończą.Na fiszkach od Madury 1200 jest pokazany nr katalogowy do tylko jednej membrany, jeśli te 4 gażniki są takie same, to przepustnica wraz z membraną pasuje od przedniego gażnika od wszystkich Intruderów (od 700 do 1400 ccm)Sam zobacz http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm nr. kat. przepustnicy 13500-05A10 (przepustnica jest razem z membraną ) Edytowane 2 Listopada 2008 przez Wieniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Być może podpasi też od Cavalcade, ale to podobny Biały Kruk ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 z cavalcade ,to taki sam problem,a może i większy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ale motor chyba ten sam- prawda? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Ale motor chyba ten sam- prawda?To zupełnie inne motocykle, soft chopper i turystyk. Cavalcade odziedziczyło napęd z Madury, tylko zwiększono poj skokową z 1200 do 1400ccmCavalcade (Suzuki), Ventura (Yamaha), Voyager (Kawasaki) i Gold Wing (Honda), to takie japońskie Electry :flesje: Edytowane 3 Listopada 2008 przez Wieniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To zupełnie inne motocykle, soft chopper i turystyk.:)Serio? Hehe- żartuję :PPisząc "motor" miałem na myśli właśnie silnik (czyli wyraziłem się poprawnie) :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Na fiszkach od Madury 1200 jest pokazany nr katalogowy do tylko jednej membrany, jeśli te 4 gażniki są takie same, to przepustnica wraz z membraną pasuje od przedniego gażnika od wszystkich Intruderów (od 700 do 1400 ccm)Sam zobacz http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm nr. kat. przepustnicy 13500-05A10 (przepustnica jest razem z membraną ) DZIĘKI ZA INFORMACJE.SPRAWDZIŁEM I FAKTYCZNIE JEST TO GAŻNIK OD MADURY.BARDZO MI TO POMOGŁO,BO DO TEJ PORY BYŁ PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM GAŻNIKA DO PRAWIE NIEISTNIEJACEGO W POLSCE MOTOCYKLA. TERAZ SPRAWA WYDAJE SIĘ PROSTSZA Edytowane 5 Listopada 2008 przez romancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi