diablo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Wtam.Bardzo fajne moto :banghead: :D .Ciekawe jaki koszt był tej przeróbki ?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Piękny. Napewno się nieźle napracowałeś przy takiej maszynie ( wiem bo sam robię, tylko z braku kasy sam dorabiam części :D ).Efekt naprawdę imponujący. Moje gratulacje :banghead: Nie ma to jak jazda na czymś, co się samemu stworzyło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mi rónież się podoba. Napisz jak zrobiłes to przedłużenie baku - wygląda ekstra. Opona 200 weszła w oryginalny wahacz czy musiałeś go przerabiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 siemka opona 200 i felga 6x16 weszla w orginalny wahacz ale lekko prawa gorna strona wahacza zostala zrobiona na prosto jakies 5 mm. co do kosztow nie pisze bo zona moze bedzie czytala :banghead: :D przedluzenie baku kupione w firmie http://www.zcb-products.de/parts/shop/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 juz jest zamowiony bedzie bedzie nowy Jaki? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boluś Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :clap: :clap: Mimo, że nie jestem zwolennikiem poprawiania po fabryce, to taki przód bym założył w swoim :biggrin: .Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 taki http://www.thunderbike.de/user/parts_detai...get=&optid=1048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ładniuśki :biggrin: Tylko czemu to wszystko takie drogie? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 pytanie trzeba zadac producentowi pozatym ja potrzebuj wydechy z niemieckim TÜV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 No gratuluję przyjacielu... :clap: Ja to akurat byłem na bieżąco w postępach Twoich prac, więc wiedziałem co się szykuje... Aż mnie zmotywowałeś do zintensyfikowania prac nad moim...Dragiem :lalag: Niestety idzie mi jak krew z nosa... I kasa się skończyła... :(Ale ja Wam wszystkim pokażę! :clap: A jak na razie kończę lakierowanie... I zrób testy prędkości! :biggrin: Bo jak będziesz śmigał z taką prędkością jak dotychczas, to Cię skuterowcy objadą :lalag: Ale Niemcy :wink: to już tak mają... zawsze zgodnie z przepisami :biggrin: Więc bądź Polakiem - zamontuj przelotowy wydech :biggrin: , przyjedź do Warszawy i w środku nocy pociągniemy na Jana Pawła do odcięcia :clap: Właśnie jest na Forum wielka dyskusja na temat nocnego śmigania po JP... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 wlasnie dlatego zeby wolno smigac i delektowac sie jazda i podziwiac poboczne krajobrazy sprzedalem CBR-e i kupilem dragstara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 taki http://www.thunderbike.de/user/parts_detai...get=&optid=1048 No to już się nie mogę doczekać na następne zdjęcia, ciekawe jak będzie to u Ciebie się prezentować. No i mam jeszcze jedno pytanie czy nowy wydech będzie szedł poziomo jak oryginał czy może jakoś tak fikuśnie lekko do góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 tylko poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 czemu tak bez finezji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 czemu tak bez finezji ? Bo tak jest ładniej :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi