KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Wybieram sie w "małą" podróż i jak to zwykle bywa plany planami ale wszystko sie pogmatwało :banghead: Czy są jakieś Hotele, Hostele przy Autostradach (na Autostradach) we Francji gdzie można sie przekimać? Nie chodzi mi o takie gdzie trzeba zjechac do miejscowości itd. Niech napiszą ci co mają doświadczenie w tym temacie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert-cbr Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Klaudiusz, polecam Ci http://www.hotelformule1.com/formule1/index.html. Jest tego we Francji w cholere, hotele są przy autostradach a taniocha taka że aż wstyd :D 22-32 EUR za noc za pokój 3-osobowy sprawdziłem - polecam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 tak jak pisał kolega wyżej,najtaniej w Formula 1,z tym że w tym okresie może być problem z wolnymi miejscami... pozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ogolnie najtansze sa hotele z grupy ACCOR HOTELS, tj. oprocz Formule1 takze Etap i Ibis. Zobacz tutaj: http://www.accorhotels.com/accorhotels/index.html Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Tak jak powyżej, accor we Francji rulez, tj. reigne :banghead:Tylko jakoś tak na dniach się zaczynają duże francuskie wakacje i rzeczywiście po drodze (bo jak pamietam śmigasz do Hiszpanii, a to trasa popularna) może być problem z miejscami. Możesz sobie zawsze zaerezerwować w necie, tym bardziej, że do 18 danego dnia możesz rezerwacje bezkosztowo anulować, również telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Dzięki wszystkim, już wszystko mam jasne :banghead: Osito, nie bardzo chce mi sie rezerować, nie wiem jak mi sie będzie jechało i gdzie dojade, może jednego dnia dotre do Barcelony a może za Lyon........... hmmmm.................może im bardziej na PŁN ty więcej będzie miejsc :D he he he No zobaczymy, zastanowie sie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 polecam Ci http://www.hotelformule1.com/formule1/index.html. Jest tego we Francji w cholere, hotele są przy autostradach a taniocha taka że aż wstyd ;) 22-32 EUR za noc za pokój 3-osobowySwego czasu nocowałem w czymś takim i bardzo miło wspominam. Ach, łezka się w oku zakręciła. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak można miło wspominać nocleg w Formule 1 w pokoju wielkości kajuty na promie, dwupoziomowym łóżkiem, telewizorem 14 calowym pod sufitem, wspólną toaletą jak w pociągu i wspólnym prysznicem dla całego piętra? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak można miło wspominać nocleg w Formule 1 w pokoju wielkości kajuty na promie, dwupoziomowym łóżkiem, telewizorem 14 calowym pod sufitem, wspólną toaletą jak w pociągu i wspólnym prysznicem dla całego piętra? ;)mrówki mają gorzej i nie narzekają :) Kwestia pewnie zasobności portfela bo klient który nocuje zazwyczaj w 7 gwiazdkowym Burj Al Arab, w jego kilkuset metrowym apartamencie wykonanym z 24 karatowego złota, powie to samo co Ty-na każdy hotel w którym nocowałeś. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Oczywiście, tylko że Formule 1 ze swoją plastikowością i ochydnym designem i śniadaniem to jest dla mnie naprawdę ostateczność... Są setki prywatnych pensjonatów za podobną cenę z o wiele przyjemniejszym wystrojem i atmosferą - Burj al Arab jest jeden :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak można miło wspominać nocleg w Formule 1 w pokoju wielkości kajuty na promie, dwupoziomowym łóżkiem, telewizorem 14 calowym pod sufitem, wspólną toaletą jak w pociągu i wspólnym prysznicem dla całego piętra? ;)Podróżowałem wówczas po Francji (i Europie) jako dzieciak i bardzo miło wspominam tę wyprawę. Również noclegi w Formule1. ;) PS Jak ktoś choć raz przekima się w "kapsułkowym" hotelu w Japonii, to przybytki pokroju Formule1 jawić mu się będą jako full wypas. :) ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak ktoś choć raz przekima się w "kapsułkowym" hotelu w Japonii, to przybytki pokroju Formule1 jawić mu się będą jako full wypas. :icon_razz: :biggrin:zaciekawiłeś mnie :icon_razz: Co to za "kapsułki"? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 zaciekawiłeś mnie :icon_razz: Co to za "kapsułki"? :icon_razz:Niektórzy nazywają je "katakumbami", a "pokoje" w nich "arkosoliami". Teraz możesz sobie łatwo wyobrazić, jakiego kształtu i rozmiaru są owe "hotele". :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 formule1. sa czyste i tanie. szerokiej drogi Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam, wróciłem cały i zdrowy, relacje powiesze za jakiś czas:) Co do hoteli to tak jak wyżej, REZERWACJA to podstawa, szczególnie w Sierpniu. Spałem raz w Mercury, nie miałem siły szukać dalej (po 26 godzinach jazdy), cena koszmarna. Formula 1 i inne tanie Hotele zajęte. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi