KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 OK. U mnie wszystko wiadomo :[ Polaczenie PKP kiepskie. Odpuszczam. Ale za rok odbije sobie kazda impreze ktora opuscilem :icon_exclaim: PozdrawiamWaldi Do Qufajki wpadasz? :icon_twisted: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) No dobra to ustalone Dymsha śpi z Miklasem i pokazuje mu cycki :icon_exclaim: a mnie wypadło na Marianka .Marianka....................poooooooookaż dupe!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2006 przez RAFAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? :icon_twisted: Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Miklas jak podniesie sobie koszulke, to sam sobie cycki zobaczy :icon_exclaim: . Kurde, przyjadę może Virażką, bo mi cycki wydrapiecie napaleńcy :icon_twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jan Wpadaj no problem - tyko spanko sobie zabezpiecz - pisz do Nowego0700 :icon_twisted: Pzdr ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 INFO dla pragnących się podłączyć:Warszawska grupa gorrrrących dziewczyn (lub jak kto woli "chopów z cycami") wyrusza w piątek ...Tempo tetrycze 100-120km. Że coooooooooooooooooo ?????????????????????????????????????? :icon_twisted: Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? :icon_exclaim: Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? Widać że jesteś nowy bo sie jąkasz :icon_exclaim: Wpadaj nie pytaj tylko kontaktuj sie z Nowym011 w sprawie noclegow, albo klep sobie na wlasną rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jan Wpadaj no problem - tyko spanko sobie zabezpiecz - pisz do Nowego0700 :icon_exclaim: Pzdr :smile: :icon_twisted: Dzięki za zainteresowanie będę na pewno nie powinno być problemu ze spankiem :icon_mrgreen: Że coooooooooooooooooo ?????????????????????????????????????? :icon_exclaim: Widać że jesteś nowy bo sie jąkasz :icon_mrgreen: Wpadaj nie pytaj tylko kontaktuj sie z Nowym011 w sprawie noclegow, albo klep sobie na wlasną rękę.Widzisz jesteśmy o podobnym przegiegu wiekowym i chyba sądzisz sam po sobie z "jąkaniem" każdemu zdarzy się dwa razy wcisnąć "enter' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Spoko o nocleg się nie martw - coś się znajdzie :icon_twisted: Przyjeżdzaj im wiecej tym lepiej :icon_exclaim: POZDRAWIAM!!! i do zobaczyska :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 z Piotrkowa to jakieś 35min drogi Chyba na piechote :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze?Odpalaj maszynę i przybywaj. Będzie dobrze.Widzisz jesteśmy o podobnym przegiegu wiekowym i chyba sądzisz sam po sobie z "jąkaniem" każdemu zdarzy się dwa razy wcisnąć "enter'W naszym towarzystwie i jąkanie Ci przejdzie i poczucie humoru się wyostrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Widzisz jesteśmy o podobnym przegiegu wiekowym i chyba sądzisz sam po sobie z "jąkaniem" każdemu zdarzy się dwa razy wcisnąć "enter' Ej chłopie luz :icon_exclaim: Ja tam notorycznie klikam dwa razy w enter - więcej dowiesz się w Borkach :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 INFO dla pragnących się podłączyć:Warszawska grupa gorrrrących dziewczyn (lub jak kto woli "chopów z cycami") wyrusza w piątek o godzinie 14, MC Donald, Janki. Tempo tetrycze 100-120km. Że coooooooooooooooooo ?????????????????????????????????????? :icon_twisted: Tak.....Jeśli będzie wolniej, to serwuję dziewczynom łokatankę flaszką Metaxy... PS. Dzwonił Gerard. Ponieważ kupił nowy ekskluzywny komputer nie może się podłączyć do Forum. Prosił, żeby przekazać, że będzie jechał z nami - bo wolna jazda mu pasuje i polubił ostatnio. Podobno jak abstynencję. Brawo Gerard - opowiedz nam swoją historię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 OK. U mnie wszystko wiadomo :[ Polaczenie PKP kiepskie. Odpuszczam. Ale za rok odbije sobie kazda impreze ktora opuscilem :icon_exclaim: PozdrawiamWaldiWaldi przestań .Szukaj innej możliwości transportu. :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Waldi przestań .Szukaj innej możliwości transportu. :icon_twisted: Pierwoszów ... daj spokój czuję tu "kobiełkę" :icon_exclaim:, Nic Wam się nie zmienił termin wylotu z Wrocka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? :icon_exclaim: Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze?Pucuj klamota weż izolatorek i smigaj do Borek Pierwoszów ... daj spokój czuję tu "kobiełkę" :icon_exclaim:, Nic Wam się nie zmienił termin wylotu z Wrocka ?Krasnal leci solo.Ja czekam na sygnał od Darka(wyjaśnia sytuacje w robocie)Jesli nic sie nie zmieni to wyjeżdżamy koło 11.Danusia nie zdecydowała sie jechać sama,choć była na motorku u mnie w niedzelę na wsi i jestem pod wrażeniem :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi