Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 o nieee... 250km mi wychodzi jadac przez Warszawe :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja mam nadzieję, że przyjadę na jakieś 2 godz. I tak tylko rano w sobotę wsiądę i popołudniu będę wracał. Ale zawsze to jakaś wycieczka :icon_mrgreen: Niestety nie mam czasu na dłuższy wypad..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 o nieee... 250km mi wychodzi jadac przez Warszawe :| Waldi, czemu przez W-we, a nie przez R-m?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 o nieee... 250km mi wychodzi jadac przez Warszawe :| No to jedź przez Radom :eek:. W W-wie korki, remonty, dziury i inne atrakcje :wink:. I nieoznakowany policyjny motocykl :icon_mrgreen: pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 slyszalem, tzn czytalem wczesniej ze jest jakas lista wybierajacych sie tam."orgazinuje" z chlopakami mala grupke(ok 10 moto) i wybieramy sie w sobote, bedziemy okolo 12:P do wieczora. z forum sa to; Magneto, Sfera50, Damiano i Enduromaster... chyba z forum to na tyle. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Panowie dajcie tutaj jakas mapke !? Prosim http://www.borki.pl/ :icon_mrgreen: Na co mu Klaudiusz dajesz mapkę ? Przecieżon się do Wawki na weekend z Tobą ustawil do Qfajki !!! :wink: nie chcesz go w Qfajce widzieć ? Michał - jak ty sie tam po trzeźwemu ze wszystkimi dogadasz po trzeźwemu ??? nie ma lekko mus wypić :eek: wkoncu zawsze jest ten pierwszy raz :cool: zobaczysz nie pożałujesz za pierwszym razem jest zajebiscie :biggrin: No ... to prawda :crossy: Edytowane 28 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ee, dopiero teraz przeczytałem o tych borkach i nie wiem, czy jechać, czy nie... borki borki borki... można w ogóle jeszcze czy już zamknięta lista? ja i tak śpię pod motocylkem, albo na nim.... a wrocław jak jedzie? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 slyszalem, tzn czytalem wczesniej ze jest jakas lista wybierajacych sie tam."orgazinuje" z chlopakami mala grupke(ok 10 moto) i wybieramy sie w sobote, bedziemy okolo 12:P do wieczora. z forum sa to; Magneto, Sfera50, Damiano i Enduromaster... chyba z forum to na tyle. pzdr:)wszytko ładnie cacy... tylko powiedz mi czy zostajecie na noc? Kwestia jest czy mam wam domki kombinować na miejscu?czy wracacie w sobotę do domu?Czy śpicie tam gdzie padniecie?czy jedziecie w sobotę na ,,przelot " po okolicznych wioskach?( przypominam start o 13) Konkrety poproszę ... bo domki mają komplety juz i trzeba dogadać się z Kierownikiem namiejscu co by domki zaklepał na Sobotę ,,Raczej nie bedzie problemów ale lepiej żeby wiedział wcześniej ze ma jeszcze troche ludzi dojechać.. Pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Waldi, czemu przez W-we, a nie przez R-m?? Mozliwe, ze Zosia bedzie jechac ze mna a jak nie to chce sie pozegnac Na co mu Klaudiusz dajesz mapkę ? Przecieżon się do Wawki na weekend z Tobą ustawil do Qfajki !!! :icon_mrgreen: nie chcesz go w Qfajce widzieć ? Jesli bede samochodem do zachacze o qfajke i posiedze tam. Wyrusze w nocy jak korki beda mniejsze. Narazie to tylko plan, jak bede mial samochod to sie odezwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam! Czy może ktoś wie, jak od Piotrkowa najlepiej dojechać do Borek? Z góry dzięki za pomoc :icon_twisted: Pozdrawiam Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witaj Ojcze Dyrektorze :icon_twisted: !!! W Piotrkowie wskocz na Gierkuweczkę kierunek Warszawka i przed Tomaszowem Maz. bedziesz miał kierunkowskaz na BORKI 10km. - nie powinienes przegapić - no chyba,ze śmigasz powyżej 250km/h z Piotrkowa to jakieś 35min drogi - normalną prędkością. Na 100% TRAFISZ :icon_exclaim: POZDRAWIAM i do zobaczyska :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Dzięki za informacje. Maybaha wyjątkowo zostawię w garażu u Misztala :icon_twisted: Będę z Mareckim na wiernym Vn 1500 :icon_exclaim: Pozdrawiam. Do zobaczenia na miejscu.Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 INFO dla pragnących się podłączyć:Warszawska grupa gorrrrących dziewczyn (lub jak kto woli "chopów z cycami") wyrusza w piątek o godzinie 14, MC Donald, Janki. Tempo tetrycze 100-120km. Szybszą jazdę zaprezentujemy w Borkach na specjalne życzenie :icon_exclaim: Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie w dotrzymaniu nam towarzystwa to serdecznie zapraszamy wszelakie ślimaki, kaleki i ofiary losu.JoAśkaP.S. Betty, deszczyk pada, a to może tylko oznaczać, że czarownice jadą :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Tempo tetrycze 100-120km.... :icon_twisted: ...to chyba u Baryla na plecaku :icon_exclaim: pozdr & c u @sat, w Edytowane 28 Września 2006 przez wojtasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 OK. U mnie wszystko wiadomo :[ Polaczenie PKP kiepskie. Odpuszczam. Ale za rok odbije sobie kazda impreze ktora opuscilem :icon_twisted: PozdrawiamWaldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi