Buła Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 OLEŚKA ;) nuu...nuu...nuu...!!! - tak powiedziała moja KOCHANA córeczka :) jak zobaczyła Twój pościk.... :crossy: broni Tatusia choć ma dopiero 11 miesięcy :biggrin: Nadia bo tak ma na imie śle buziaczki dla wszystkich miłośników grzechoczących rozruszniczków :crossy:ja bym sie nie smiał z tego rozrusznika ale słuchał tego rodzaju pieknej muzy jaki on wydaje :eek: :cool: ,ale niestety nie ma czym przyjechac do Borek bo MZ sprzedana juz dawno a mam wielka ochote zachlac robala w takim towarzystwie,no trudno do zobaczenia na wiosne.POZDROWIENIA ZE ŚWIETOKRZYSKIEGO :icon_mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Po ówczesnych długotrwałych rozmowach :biggrin: z kilkunastoma forumowiczami chciałbym zaproponowac abyśmy w Borkach nie spożywali alkocholu. Przecież nie musimy sie tak upodlac , mozna by zrobic imprezke bezalkoholową taką przy kawce,colce.itp MOGLIBYSMY POPRAWIC WIZERUNEK POLAKA I ZAMIAST TYCH 11 LITROW SPIRYTUSU NA :crossy: NIE PIJAC W BORKACH OBNIZYLIBYSMY TO DO 8 LITROW NA STATYSTYCZNEGO POLAKA A ZAOSZCZEDZONE PIENIADZE MOGLI BYSMY PRZEZNACZYC NA RATOWANIE CHRUSCIKOW PIERZYSZOWATYCH '' dokładny opis na www,robale.pl ps. Pomyślcie o tym powaznie bo mnie naprzykład alkohol wcale nie interesuje Pozdrawiam gorącoGerard zgadzam się z tobą.Proponuje zaraz po przyjeżdzie pójść do kościoła i pomodłić sie trochę .I na drugi dzień też. :wink: razem tu na forum przez całe nasze zycie wypilismy pewnie tony gorzały, a moglismy za ta kase uratowac miliony chruscików, ze cala Ziemia by sie nimi pokryła, to daje do myslenia,............................................................. tylko na cholere nam tyle chruscików?????????????????? :cool: pijemy :icon_mrgreen:, trza zalac robalaPS: wezcie gitare, nie grałem juz ze 36 lat ale w Borkach bym se pograł w koncuTak jak zaproponował Gerarg nie pijemy w domku w którym będziesz spał ksiądz będzie odprawiał mszę.Ponoć już wiezie napój mszalny ,bęczkę czy cóś :eek: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Proponuje zaraz po przyjeżdzie pójść do kościoła i pomodłić sie trochę .Dołączam :icon_mrgreen: jak tylko znajdę na miejscu konfesjonopolowy to od razu kupię parę różańców do całonocnej modlitwy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) No widze ze plany są dobre To ja tez cos przywioze Kupie po drodze troche MOHEROWYCH beretów co by Panie mogły naturalnie wyglądaćKolorystyka dowolna? Edytowane 28 Września 2006 przez nowy011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ty mi tu Michale, o jakiś ślubach przy urodzeniu, złożonych nieświadomie wyjeżdżasz ??? Puknij się w czoło. Borki to nie zlot facetów w habitach ... Motocykliści to źli, niedobrzy, wiecznie pijani faceci, dawcy i mordercy, przez których giną niewinni ludzie. A poza tym ... jak Ty chcesz się z nami "komunikować" ? Ty już Piękny Kawalerze, ponad rok m.in. mnie zwodzisz ... obiecujesz... przyjeżdżasz ... i teraz co ... przykrość chcesz nam wyrządzić ??????? Ja tu robie co moge abys mnie polubil a Ty na samym wstepie masz uprzedzenia - mialem nadzieje ze w Borkach sie wreszcie poznamy i umowimy na regularne posezonowe spotkania motocyklowe we Wrocku zakonczone moim przystapieniem do EKG a tu taki opor z Twojej strony !! Ja pomimo kilku wad jestem calkiem w porzo chop !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ej wyznawcy i wielbiciele Protra - chcecie wszyscy wpierd*l ? Zacznę od tego kto to wymyslił !!!!!!!!! Ja !! I co !? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 >TU< parę pozycji do przećwiczenia na jutro i sobotę :icon_mrgreen: DO ZOBACZYSKA :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Michał - jak ty sie tam po trzeźwemu ze wszystkimi dogadasz po trzeźwemu ??? nie ma lekko mus wypić :icon_mrgreen: wkoncu zawsze jest ten pierwszy raz :wink: zobaczysz nie pożałujesz za pierwszym razem jest zajebiscie :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Sprawa organizacyjna - w związku z tym, że niejaki Emde z Wrocka wyraził swój akces - postanowiliśmy odłączyć się od nietrunkowej grupy i zarezerwować osobny domek. Tak więc MarianKa i Miklas pozornie mają domek dla siebie. Ale z tego co wiem górale podkarpaccy już tam jadą - czyt. Rafal i Dymsha. Więc Marian będzie mała roszadka :eek: Sorry za zamieszanie. Ja tu robie co moge abys mnie polubil Popatrz ...a wystarczyłoby wypić wspólnie krzynkę piwka, tudzież Pędzącego Jelenia ... Najciemniej pod latarnią :icon_mrgreen: Jak Ty chłopie chcesz do EKG, jak Ty procesu rekrutacyjnego nie znasz ... a co to my jakieś MC, żeby sobie tak z ulicy przyjść, powiedzieć cześć i już ??? :wink: Wejdź sobie na stronę www.shrek.pl kliknij na "Zakończenie sezonu Kletno" i zobacz, jak wygląda przyjęcie do grona... trudne nie ? :cool: Edytowane 28 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) >TU< parę pozycji do przećwiczenia na jutro i sobotę buttrock.gif DO ZOBACZYSKA flesje.gif Krasnal, ja praktykuje trzeci od lewej przewaznie :icon_mrgreen: Ale z tego co wiem górale podkarpaccy już tam jadą - czyt. Rafal i Dymsha. Boszzz, myslalem, ze przynajmniej Oleska bedzie w wieku zblizonym do mojego, a Zostalo mi z banda staruchow kimac w domku, pewnie chrapia jak pila lancuchowa i pierdza jak grzmoty z nieba :wink: Edytowane 28 Września 2006 przez Miklas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Boszzz, myslalem, ze przynajmniej Oleska bedzie w wieku zblizonym do mojego, a Zostalo mi z banda staruchow kimac w domku, pewnie chrapia jak pila lancuchowa i pierdza jak grzmoty z nieba :icon_mrgreen:To se odpoczełeś hehehehe...Miklas nie przejmuje sie wyspisz sie tak samo jak ja w PONIEDZIAŁEK... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Ale z tego co wiem górale podkarpaccy już tam jadą - czyt. Rafal i Dymsha. Więc Marian będzie mała roszadka :cool: Sorry za zamieszanie. Takie pewne to ze mną nie jest, ale szansa jest :wink: . Boszzz, myslalem, ze przynajmniej Oleska bedzie w wieku zblizonym do mojego, a Zostalo mi z banda staruchow kimac w domku, pewnie chrapia jak pila lancuchowa i pierdza jak grzmoty z nieba :icon_mrgreen:Spoko spoko, nic się nie martw, już raz dałeś z nami radę, więc i powtórka Ci się uda :eek: . Edytowane 28 Września 2006 przez Dymsha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Takie pewne to ze mną nie jest, ale szansa jest buttrock.gif . Nie sciemniaj, tylko przyjezdzaj, chce obejzec te cycki :wink: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Panowie dajcie tutaj jakas mapke !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Panowie dajcie tutaj jakas mapke !? Prosim http://www.borki.pl/ :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi