ABG Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Niestety ja, z przyczyn takich samych co Paweł, jestem zmuszony odwołać swoje uczestnictwo w tegorocznych Borkach. Przepraszam za kłopot i zamieszanie, ale (razem z Pawłem) liczymy na wyrozumiałość. Taki lajf gad dem :icon_eek: A jednak..... :notworthy: No nic Panie Michale. 3mam kciuki wiesz za co i szczerze mam nadzieję, że to nie jest powodem Twojej rezygnacji . OOOOSIIITOOO!!!!CHATA WOLNA!!!! :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No Gerard Widze po Avatarku że kupiłeś nowego RETBIKA.....Co do pomysłu jak najbardziej na czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 i ja sie najprawdopodobniej zjawie ale niezapowiedziane :notworthy: biore namiot pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WitamCzytam i czytam i zapowiada się fajnie. Przybędę koniecznie.Czy może ktoś z Łodzi planuje wyjazd do Borek w sobotę tak żeby zdążyć tam zanim rozpocznie się wycieczka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WitamCzytam i czytam i zapowiada się fajnie. Przybędę koniecznie.Czy może ktoś z Łodzi planuje wyjazd do Borek w sobotę tak żeby zdążyć tam zanim rozpocznie się wycieczka. Pozdrawiamz tego co widze to mało osób przyleci z Sobotę daleko nie masz bądz już na 12 bo zapewne zanim sie zbierzemy to bedzie 13.... obiad zjesz po drodze,,,,,,, Uwaga co do SobotyUWAGA ZATANKOWAĆ MOTOCYKLE RANO przerw na stacji nie bedzie ,.,.,.,.., :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) jeszcze jedno bo dostaje troche zapytan na temat ,,TRASY SOBOTNIEJ" Więc tak1-Dzisiaj w godzinach raczej mocno wieczornych podam wam przyblizony plan wyjazdu.2-Miejsca , co bedziemy ogladac 3-Czas startu ( ale z tym zawsze sa komplikacje)( planuję od 12 do ustalenia4-Organizacje przelotu5-prowadzącego ( dziki Miklas za pomoc) 6- SECURITY czyli blokujacego drogi .. prawdopodobnie ja.. i ktoś jeszcze z kamizelką 7- miejsce postoju z posiłekiem..8- i iinne peirdoły . Miklas prowadzący i to cyt.: "Dziki Miklas" :icon_eek: ... chyba Cie Nowy po*eb****ło, mnie tam życie miłe :icon_eek: Po ówczesnych długotrwałych rozmowach :notworthy: z kilkunastoma forumowiczami chciałbym zaproponowac abyśmy w Borkach nie spożywali alkocholu. Przecież nie musimy sie tak upodlac , mozna by zrobic imprezke bezalkoholową taką przy kawce,colce.itpCHRUSCIKOW PIERZYSZOWATYCH ps. Pomyślcie o tym powaznie bo mnie naprzykład alkohol wcale nie interesuje Ciebie też chyba po*eb****lo .... Chruściku Pierzyszowaty, weź se jeszcze kup białą koszulę, krawat, fioletowy sweter wełniany, sandały, teczkę i jakiś fajny skuter ... z kim ja muszę pracować :icon_eek: Nawet Michał Kaczmar obiecał, że będzie "konsumował" w megailościach ... Ty a może Ty kogoś chcesz zniechęcić ???Mam zamiar się upodlić, jak moi znajomi w ostatnia sobote na Jana Pawła i nie jadę na żadną wycieczkę zorganizowaną przez Nowego !!!!!!! Amen. Edytowane 26 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Miklas prowadzący i to cyt.: "Dziki Miklas" D.gif ... chyba Cie Nowy po*eb****ło, mnie tam życie miłe biggrin.gif Będzie się działo :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Będzie się działo :notworthy: oj bedzie... Powtorka z Kletna?? :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Po ówczesnych długotrwałych rozmowach :icon_eek: z kilkunastoma forumowiczami chciałbym zaproponowac abyśmy w Borkach nie spożywali alkocholu. Przecież nie musimy sie tak upodlac , mozna by zrobic imprezke bezalkoholową taką przy kawce,colce.itp<CUT>...bardzo dobry pomysl... popieram... w koncu bedzie mozna porozmawiac... o bogu i przemijaniu... a nie caly czas... tylko.... WODKA, KRZYKI, NARKOTYKI..................................ale w sumie to dlaczego.... nie :notworthy: pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Przepraszam, że tak wtrącam - ale cieszę sie że wreszcie będe uczestnikiem tej jakże kultowej i znanej imprezy w Borkach. Na cześć zlotu zaktualizowałem avatar, żebyście nie mieli problemu z rozpoznaniem mnie. Niestety udupieni we Wrocławiu do około 18 dojedziemy z Protem wieczorem. Nic to - myśle że szybko dołączymy do poziomu imprezy :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 UWAGA ZATANKOWAĆ MOTOCYKLE RANO przerw na stacji nie bedzie ,.,.,.,.., :notworthy: jak nie będzie stacji ?? skutem tylko 120 przejade bez tankowania transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 UWAGA KTO MA GITARE NA CHODZIE ZABRAC NA PLECY Bo tu widze ze wszyscy rwa sie do grania ciekwa jestem kto przywieze ...... EMDE - zabieraj potwierdzeni eprzelewu z saba do Borek Tak jak wszyscy raz jeszcze przypominam .. Ni robić juz przelewów do Borek== na miejscu sie rozliczamyAle potwierdzeni zabierac ... koniecznie co by sie jakies jaja nie porobiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 6- SECURITY czyli blokujacego drogi .. prawdopodobnie ja.. i ktoś jeszcze z kamizelką To Ci sie raczej nie uda. Masz byc przewodnikiem, takze powinienes jechac pierwszy a juz inne osoby powinny byc odpowiedzialne za ,,blokady" Bierzesz Gitare nie pitoll.. Jazda na moto z gitara????? To troche ryzykowne.... a jak wiater zawieje, wyrwie gitare z mota i ktos w lepetyne dostanie? :notworthy: :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jak nie będzie stacji ?? skutem tylko 120 przejade bez tankowania No to butelko pozbierasz po Piatkowej balandze i zakupisz sobei benzynke do nowych ,,karnisterków" Dobra cos po drodze bedzeimy sie tankowac prawdopodobnie juz może w Spale ?przerwa na OBIAD 30 minutowa powinna wystarczyć tez na zatankowanie paliwka pozdro Jazda na moto z gitara????? To troche ryzykowne.... a jak wiater zawieje, wyrwie gitare z mota i ktos w lepetyne dostanie? :icon_eek: :icon_eek:To niech sie nie szwęda po ulicy tylko po chodniku Łazi..... Kuzwa coś mi si ewydaje ze Gitare bedę jeszcze targał do Borek :notworthy: hehehe ale przynajmniej bedzei wesoło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 To Ci sie raczej nie uda. Masz byc przewodnikiem, takze powinienes jechac pierwszy a juz inne osoby powinny byc odpowiedzialne za ,,blokady" Adu, wszystko bedzie dobrze, ja poprowadze wycieczke :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi