Mr.Maciek Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Heyy! Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Aprili RX 125 rocznik 92. Odblokowana oczywiście jest, posiada większy gaźnik, handbary UFO oraz układ wydechowy firmy Arrow. Silnik i zawieszenie super. Wizualnie można sie doczepić bo troche podniszczona ale jeździ świetnie. Nowe opony, klocki hamulcowe(przód i tył), trzymaki, napęd oraz płyny. Jestem baaaardzo zadowolony. Moc 36 koni. Po DT 80 i dwóch miesiącach braku motocykla wrażenie niesamowite. Pozdro :icon_razz: P.S. Foty dam w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 No to smigaj a nie przed kompem siedziec :icon_razz: Szerokiej lesnej drogi:) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gratulacje sprzeta, oby ci sluzyl :icon_razz: Gumowych drzew jeszcze po drodze ci zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 :icon_razz: :) Gratki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gratuluje :icon_razz: RX to naprawde fajne moto :icon_razz: Pozdrawiam speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel RX Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ile Cie ta przyjemność kosztowala? :icon_razz: czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 a ja Ci nie zycze drzew nawet tych gumowych :icon_razz: i dawaj foty ze smigania :icon_razz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 No witam. No to można powiedzieć Maciek, że Ci kurna zazdroszcze :icon_razz:Gratki wielkie, czekamy na fotki. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gratuluje :icon_razz: Zastanawialem sie nad nia, byla na allegro. Ale jednak teraz kupie sobie cos bardziej drogowego i o wiele tanszego w utrzymaniu... czyli DT :icon_razz: <- wiem wiem, ale chce Supermoto i polatac troche po drogach.pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ggggraa tulacje.Jezdzij " z głową" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 gratuluje. przyznam że zwinołeś mi ten motor z przed nosa. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Siemka gratulacje maszyny rx jest swietny ja postanowilem mojego nie sprzedawac i włoze w niego pare złoty i do prawka latam rx gratulacje swietnej maszyny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Hey. Tutaj jest link do fotek: http://bikepics.com/members/MrMaciek/92rx125/Default.aspJakość średnia bo robione telefonem i obiektyw coś brudny był. Miały być już z terenu ale zostawiłem telefon w samochodzie :[ Trudno poczekacie troche i będą w brudnych fotach. Wrażenia z jazdy niesamowite! Jest moc, oj jest :icon_razz:. Pzdr, Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi