bodman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 znalazłem na allegro takie cośallegro czy mozna takim pośmigać rekreacyjnie po lesie - czy nie bedzie za mały na kogoś o wzroście 175cm - może to tylko zabawka dla dzieci ?bo cena na prawde kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 znalazłem na allegro takie cośallegro czy mozna takim pośmigać rekreacyjnie po lesie - czy nie bedzie za mały na kogoś o wzroście 175cm - może to tylko zabawka dla dzieci ?bo cena na prawde kuszącaWyglada to troche jak z hipermarketu cena adekwatna do wykonania szkoda by mi bylo pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dla 6cio latka bedzie dobry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Te mocowania silnka wyglada tak jakby mialo zaraz odpasc.Odradzam.Ale badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Za tą kase hohoh 1222zł bym miał około 240l benzyny :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jedyny plus to to, że jest 4T-nic pozatymSyff...<blee :biggrin: > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 mój znajomy ma cos takiego, silnik spoko, ale jednak zawieszenie to ma słabe, łatwo uszkodzić, wiec sie raczej nie opłaca, tyle ze ten koles jest niski i troche lat ma, mieszka w Pieninach i ma tam schronisko oraz wypozyczalnie quadów i taki jeden motorek(troche większy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 znalazłem na allegro takie cośallegro czy mozna takim pośmigać rekreacyjnie po lesie - czy nie bedzie za mały na kogoś o wzroście 175cm - może to tylko zabawka dla dzieci ?bo cena na prawde kuszącaMasz 18 lat, to kup sobie cos porzadnego, a nie jakąś zabawke dla dzieci. Za ta cene masz juz CZ 125 cross, a tym mozna juz sie pobawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Masz 18 lat, to kup sobie cos porzadnego, a nie jakąś zabawke dla dzieci. Za ta cene masz juz CZ 125 cross, a tym mozna juz sie pobawic.JEdni cenią walory uzytkowe, a inni wola powyrywać dupy na plastiki... W sumie CZ to fajna sprawa Qmpel ma, ale to juz duży crossik, a to mi jakies małe wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Myśle że takie motorki to dla dzieci w wieku 5 lat są dobre. Ale dla chłopa, który ma 175 cm wzrostu to niebardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 JEdni cenią walory uzytkowe, a inni wola powyrywać dupy na plastiki... Wiesz co piszesz jakbys mial cos do plastikow, tylko teraz niewiem czy chodzi Ci o scigi czy o plastikowe crossy?? Bo kto powiedzial ze plastiki nie maja walorow uzytkowych, ja tam jezdzilem na plastikach i wcale nie po to zeby powyrywac dupy, bo swoja dziewczyne mam i mnie takie szpanerstwo nie rajcuje. Albo precyzuj cel swojej wypowiedzi albo sie nie wypowiadaj w taki sposob, bo niektorzy moga sie poczuc urazeni. A wracajac do tematu to mi sie wydaje ze to taki mini bike cross jest, wiec bym sobie odpuscil. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jak chcesz pojeździć rekreacyjnie po lesie to kup CZ 125 jak radzą koledzy a to jest zabawka do ok. 150cm (dużo przesadzone :biggrin:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 JEdni cenią walory uzytkowe, a inni wola powyrywać dupy na plastiki... plastik tez fajna sprawa :]ale wiekszosc z was tutaj ma wbite do glowy ze liczy sie tylko enduro/cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 pytam dlatego że kompletnie się nie znam na crossach :icon_biggrin: ale skoro tak mówicie, nie będe sie już interesował tą "zabawką" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 to nie "zabawka" tylko zabawka. w tym wypadku cudzyslow jest zbedny. Nadaje sie zeby pojezdzic wokol domu, najlepiej po utwardzonym podlozu. A co do rozmiarow to wystarczy zobaczyc na jakich kolach, a raczej koleczkach to stoi. To nie jest motocykl, to jest gadzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi