patryk.cbr Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Chcę kupić amorek skretu wraz z mocowaniem do CBR-ki F4 z 2001 roku.Jaki amor polecacie i gdzie moge go zakupić w rozsądnej cenie? Przeszukałem aukcje i nic...Na co zwrócic uwage przy zakupie i czym się kierować? chciałbym spróbowac zabawy na torze ale bez amortyzatora trochę się obawiam gdyż ostatnio na drodze (z poprzecznymi, wypukłymi łączeniami :biggrin: ) złapałem dwa razy "rybkę" i nie tęsknie już na nią... Tym razem się udało ale...Z góry dziękuję za info! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 http://sklep.scigacz.pl/amortyzator-skretu...999-p-3314.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 http://sklep.scigacz.pl/amortyzator-skretu...999-p-3314.htmlz tego co slyszlem i czytalem to nie zaciekawe sa te LSL lepiej dolozyc pare stowek i kupic u grandusow hyperpro w twoim przypadku to koszt 415 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A co sądzicie o amortyzatorach marki "ARROW"?Czy ktoś z Was takiego używa, jak on się sprawuje?Jego koszt to ok. 1450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=22256&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Wielkie Dzięki :banghead: Może ktoś jeszcze napisze coś o amorku ARROW-a? Jak on się spisuje w czasie jazdy i na co szczególnie zwracać uwagę przy zakupie, jaki model proponujecie?Za odpowiedzi z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Odświeżam temacik :biggrin: No nikt nie śmiga z ARROW-em?Napiszcie cos na temat tego amora, pomózcie, doradźcie... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Nie musisz kupować Arrow'a, ale to jest bardzo dobra firma. Jeżeli amorek będzie firmowy i dedykowany do Twojego moto, to na pewno da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Nie musisz kupować Arrow'a, ale to jest bardzo dobra firma. Jeżeli amorek będzie firmowy i dedykowany do Twojego moto, to na pewno da radę. To ja wiem :) Chcę się tylko dowiedzieć jak Arrow spisuje się w praniu :icon_mrgreen: Pytam o amorek tej marki bo takim właśnie jestem zainteresowany. :D Pozdro ;) Edytowane 8 Września 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 pochwal się gdy już amorka kupisz i przetestujesz.to może i ja się skuszę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ohlins szkoda ze tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ohlins szkoda ze tak drogo O "OHLINS" nie wspominałem właśnie ze wzgledu na kosmiczną cenę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 cena jakoś super sa te ohlins przynajmniej tak wynika z opisów uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi