chorcio Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) WitamJak w temacie jest mi strasznie potrzebna umowa Kupna sprzedazy w dwóch językach po ,polsku i niemiecku - wiadomo ten sam teks na obydwu tylko w dwóch językach jesli ktoś takowa posiada to prosze na PW . Z góry wielkie dzięki.PS potzrebuje ja do środy Edytowane 14 Lipca 2006 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 witam, na swoim przykładzie - z UM w Gdańsku mogę Ci tylko podpowiedzieć, iż lepiej sporzadzić umowę po Polsku - bo ja sporządziłem taką o jakiej piszesz i w efekcie i tak musiałem przetłumaczyć u tłumacza przysięgłego część niemiecką... Więc po prostu sporządź polską -będzie bez problemu honorowana w wydziale komunikacji.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No tak tylko chodzi o to aby u niemca zostawic niemiecka ale wolabym miec swoja umowe a nie jego, a po drugie samochód co to bede sciagał dostałem w prezencie wiec chce robic jak najmniej problemów i wole mic wszystkie dokumenty ze soba. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeśli nadal potrzebujesz wzoru umowy polsko-niemieckiej , to prześlij mi swojego maila - wyślę Ci wzór umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 tez mam wzor w pdfie jak i ksero swojej umowy. Jak chcesz to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi