RudyXJ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 do tego modelu ponieważ z mechaniki jestem zielony a nauczyć się kiedyś trzeba czegoś:) najpierw kolego naucz sie, ze nie odkopuje sie takich archaicznych tematów z przed ponat roku , z serwisówkami do GS nie powinno być problemów, wkońcu jeden z najpopularniejszych japońców ... Poszukaj tematów o serwisówach na 4um. Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 najpierw kolego naucz sie, ze nie odkopuje sie takich archaicznych tematów z przed ponat roku , z serwisówkami do GS nie powinno być problemów, wkońcu jeden z najpopularniejszych japońców ... Poszukaj tematów o serwisówach na 4um. PozdroRudy, spoko :banghead:. Teraz nowa polityka forum to podczepiac sie pod istniejace tematy zamiast zakladac nowe. Pozdr. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Gratulacje z zakupu nowego sprzetu! Ja jednak patrze juz powoli jak by go tu zmienic na cos mocniejszego odrobine ;P Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gratuluje sprzęciku :biggrin: ja latałem jeden sezon na GS. To był mój pierwszy poważniejszy motoi śmiało mogę powiedzieć, że to super sprzęt. SZEROKOśCi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dziś pierwsze km na swoim motorku:) oczywiście zacząłem od ćwiczeń przeciwskrętu i zauważyłem że robię to czasem instynktownie:) dłuuga droga nauki przedemną:icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi