hefaistos Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 To jest 80ccm?? Lc czy powietrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) ojjj cos temat umiera nam :clap: dzis poskładałem sprzęgło w wsk do kupy po regulowalem itd ruszylem w trase. Predkość jaką se pyrkałem to 60km/h. Wiaterek we włosach. Miłe spojrzenia jak zawsze :P przejechalem dzis se na spokojnie 30km :crossy: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Pimpek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 masz a1 czy zarejestrowana ta wsk na 50ccm?? :P:):crossy::):clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ani jedno ani drugie poprostu jeżdże bez niczego tzw "na jana" motor przygotowany teraz do rejestracji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Heh w moim motorku jest cos z twojej WSKi :P tłok mam w prostej lini z WSK 125...tylko odelzony i przerobiony :crossy: mowa o DT80 MX róznica tylko taka że pierscienie są szersze niz ryginalne :clap: (ale za to kosztują 1.70zł za sztuke :)) Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jackuzy sprytnie sprytnie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 wyjeżdżam z domku z MP3 na uszach, jade jade i coś mi kurcze za wolno idzie ... ale nic, jade. Przy zmianie piosenki słucham tłumika... o K mać dupa blada w morde jeża ja pierdziele!! stanąłem i mówie tak: albo śruby w cylindrze się poluzowały, albo się przepalił... kucam patrze, przykręcony jest, oglądam z każdej strony: no jest dziurka w jednej z komór tłumika.Moje biedactwo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 wyjeżdżam z domku z MP3 na uszach, jade jade i coś mi kurcze za wolno idzie ... ale nic, jade. Przy zmianie piosenki słucham tłumika... o K mać dupa blada w morde jeża ja pierdziele!! stanąłem i mówie tak: albo śruby w cylindrze się poluzowały, albo się przepalił... kucam patrze, przykręcony jest, oglądam z każdej strony: no jest dziurka w jednej z komór tłumika.Moje biedactwo ;(Mów wszystkim, że to specjalnie, bo to sportowy wydech i po sprawie. HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Taaa, sportowy, bo sportowy. :crossy: Ale silnikowi to może nawet szkodzić.Jackuzy ale ta dt jest zniszczona. :P Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez malys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a u mnie dzis po przejechanych 50km zdarł sie przerywacz. Co za gówna teraz robią!!!! a smarowanie mial ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pimpek, a kondensator masz dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pimpek, a kondensator masz dobry? Wiem wiem o co ci chodzi ale przerywacz sie nie wypalił tylko element co pracuje na krzywce magneta sie wytarł i nie idzie przerwy ustawic a kondensator mam dobry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 aa kurde dałem dupy, wlewając paliwo do zbiorninka wczoraj rozlałem troche na bak , z paniki wytarłem to szybko i tak zeszła mi farba troche z baku :P ale jeszcze troche mi zostało w puszce niebieskiego spreju na szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) aa kurde dałem dupy, wlewając paliwo do zbiorninka wczoraj rozlałem troche na bak , z paniki wytarłem to szybko i tak zeszła mi farba troche z baku :P ale jeszcze troche mi zostało w puszce niebieskiego spreju na szczęście.To sie nazywa lakierowanie sprayem... :crossy: P.S. niech już będzie jak nie masz pistoletu i sprężary, ale ze 4 warstwy lakieru bezbarwnego na wierzch ze spraya to wg. mnie skromne minimum, a jeszcze lepiej to chociaż bezbarwny ze spręzary na wierch prysnąc i pozbedziesz sie raz na zawsze problemu ze schodzacym lakierem... :clap: Ja u siebie sie tym nie przejmuje, nawet wycierac nie musze, bo po co?? lakierkowi nic sie nie stanie... ;P Sory, że się wymądrzam. HEHE Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez markos16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No ja dałem ze 3.Ale wiem jedno, już nigdy malowanie ze spreju... ( może jedynie w skrajnych przypadkach :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi