PGR Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Pekelne doly kiedy indziej ?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) a ja jak zwykle i do znudzenia powiem wdupiemamto:) zrestza i tak w niedziele musze sie zmyc nachhałse:) ps2 WÓDKI MI SIE CHCE Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Prosze nie siać defetyzmu. Kropli deszczu się boją! Powódź to nasza specjalność, pamietacie drogi na Węgrzech? A nocleg przy ognisku w Tokaju, na podmokłym gruncie? Pekelne Doly czekają.Moge w piatek wyjechać grupie warszawskiej na spotkanie i poprowadzić do Rybnika. Tylko kto i kedy wyjeżdżą? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Bieszczady, czemu nie :icon_twisted: Noclegi wychodzą w miarę tanio: 15-20 zł/os w pokoju bez łazienki, 25-30 zł/os w pokoju z łazienką. Po za tym można jechać w ciemno i na pewno noclegi się znajdą. Oczywiście może być problem, żeby dla kilkunastu osób były wolne miejsca w jednym pensjonacie, ale w obrębie jednej wsi wszyscy na noclegi powinniśmy się załapać.A zawsze można wynająć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Prosze nie siać defetyzmu. Kropli deszczu się boją! Powódź to nasza specjalność, pamietacie drogi na Węgrzech? A nocleg przy ognisku w Tokaju, na podmokłym gruncie? Pekelne Doly czekają....w pelnej rozciaglosci sie z Toba MarianKu zgadzam :buttrock: ...wezcie sie w garsc dziewczyny :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: ...przeciez...jesli na miejscu okaze sie ze jest ch*nia i mrok... w sensie ze wlaczyli deszcz na wciaz i nie wiedza jak wylaczyc ...to bedziemy improwizowali i/lub ewakuujemy sie nawet w te bieszczady... a tak w ogole to w bieszczady to sie jezdzi na jesieni... Moge w piatek wyjechać grupie warszawskiej na spotkanie i poprowadzić do Rybnika. Tylko kto i kedy wyjeżdżą?...bardzo chetnie... zreszta... jutro tam u Ciebie w gliwicach Marianie bede... i tak sobie kombinowalem... coby zostac... od razu na piatek... ale niestety... nie ma bata... musze w piatek byc w wafce... tak wiec dupa zbita... a co do godziny ustafki... to wstepnie z 'chyba' Gerardem :biggrin: ...umowilem sie na wyjazd z mazowsza na godz. 16... o ile oczywiscie pojedzie... :icon_mrgreen: ...no niech tylko sprobuje nie pojechac... to (tak jak pisalem wczesniej) zmuszony bede uzyc wobec niego przymusu bezposredniego... w sensie 'je*nac mu' :icon_eek:...reasumujac... Marian spodziewaj sie telefonu tak po 18... zdzwonimy sie i ustawimy gdzies po trasie... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To co dziewczęta ? Jedziecie jednak w Bieszczady ? Polecam tamtejszych drwali i wypalaczy węgla drzewnego. Za dodatkowe 5 zeta powiedzą nawet " Kocham Cię" ... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To co dziewczęta ? Jedziecie jednak w Bieszczady ? Polecam tamtejszych drwali i wypalaczy węgla drzewnego. Za dodatkowe 5 zeta powiedzą nawet " Kocham Cię" ... :P :clap: :) ps. zdaje sobie sprawe ze ten post nic nie wnosi do dyskusji... ale nie moglem sie powstrzymac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Oleska a Ty zamawiasz nocleg w eksluzywnym pensjonacie o mroskiej nazwie "Kotwica" ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) wojtasik, a się jakaś grupa tworzy? bo na razie to wyglada, że ty i lysy!Weź no sie zakrzątnij koło w-wiaków ( i w-wianek)Zreszta jutro cie łapie w gliwicach to pogadamy. gerardy - o której?Pietra się zadeklarował na sobotęOleśka - też?rob_rocki i inni....??? Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witajcie :clap: w porozumieniu z samozwańczym onanizatorem tegoż wypadu (lysym) ustaliliśmy, że ostatecznie decyzje co do kierunku podejmiemy wieczorem w rybniku :) Trasa pierwotna jest wszytskim znana, natomiast druga -alternatywna miala by wyglądać tak: Rybnik - Kraków ok. 90 km (byle nie autostradą) można pojechać przez Olkusz i przed samym Krakowem zwiedzić: m.in. Ojcowski Park Narodowy, Doline Prądnika (czy tam Prątnika :crossy: ) i inne ciekawe Kraków -> Chyżne -> Liptowski Mikulosz tu jakaś noc, mam możliwość załatwić takową w pensjonacie u znajomego wędkarza Tibora ( ale decyzja musiala by być jutro) następnie z Liptowskiej Doliny w kierunku Słowackiego Raju, po drodze można zaliczyć gorące źródła. Co do reszty trasy - nie wiem :P nie byłem ale postaram się jutro z rana wraz z mapą i przewodnikami coś spłodzić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 gerardy - o której?...no ja z gerardem sie ustawilem ze o 16 ...smigamy z radziejowic... konretniej... z pierwszej... stacji benzynowej za radziejowicami.......a piszac... ze spodziewaj sie telefonu o 18-tej... mialem... na mysli... w piatek o 18-tej... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Witajcie :clap: w porozumieniu z samozwańczym onanizatorem tegoż wypadu (lysym) ustaliliśmy, że ostatecznie decyzje co do kierunku podejmiemy wieczorem w rybniku :) Lysy - coś o tym Ci wiadomo ? Jeśli Bieszczady to ekstra. Miłego weekendu :P Spędziłem tam ostatnie 6 miesięcy :crossy: Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Lysy Nie daj się - Pekelne Doly czekają - ja tam dotrę choc by drogi mi rozmylo a pioruny walily dookola - w koncu to PIEKIELNE doły Jak PIEKŁO to PIEKŁO Pozdrofka Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ...no ja z gerardem sie ustawilem ze o 16 ...smigamy z radziejowic To ja pewnie się podłącze pod Was. Jeszcze jutro zadwonię. Natomiast lecę z Wami tylko do Dabrowy Górniczej. Tam sie przekimam u Rodziców - trzeba się odmeldować w domu co jakiś czas :PW sobotę rano sie zdzwonimy, to mi powiecie jaki kierunek wyjazdu został ustalony i gdzie lecimy. PS.Prognoza pogody dla Czech i Dolnego Ślaska sie nie zmieniła :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Heja! Nie daj się - Pekelne Doly czekają - ja tam dotrę choc by drogi mi rozmylo a pioruny walily dookola - w koncu to PIEKIELNE doły Jak PIEKŁO to PIEKŁO Ja osobiście całym sobą jestem za pekelnymi! Szczególnie, że w prognozie mówią, że sobota ma już być ładna, że te deszcze miną. Także ja jestem za piekłem :) A alternatywny plan bieszczadzki.. cóż, pojawiły się kontrpropozycje i teoretycznie te Bieszczady są też możliwe. A że nie jestem dyktatorem wycieczki :bigrazz: :P to pomyślałem, że może warto dopuścić do głosu pomysł alternatywny :crossy: Widzę jednak, że wiekszość głosuje za Czechami więc JEDZIEMY TAM!!! :bigrazz: :clap: Wyjazd - już mówiłem że też jadę w piątek o 18:15! Tyle że autem :biggrin: Jeśli ktoś chce na te kilometry do Rybca pozbyć się bagażu, służę bagażnikiem. Będę czekał na zainteresowanych na PKN Orlen na ulicy Srebrnej. To jest boczna od Towarowej, pierwsza w prawo jadąc Towarową w kierunku Al. Solidarności (czyli mając za plecami hotel Jan III Sobieski, po zjeździe z ronda Zawiszy bijemy w pierwszą w prawo). Zaraz po skręcie po prawej jest PKN Orlen a pierwsza w lewo to parking gdzie zostawię auto! Chętnie śmigałbym z motocyklami ale obawiam się, że mi uciekniecie już w Raszynie, bo ja nie będę się miał jak przeciskać :biggrin: i będę smutnym puszkarzem stojącym w korasie.. Czekam na zgłoszenia!pozdrLYsY EDIT: Gdyby ktoś chciał z tymi bagażami - 605 101 282. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi