Staszek_s Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 LYsY - w piątek to ja chyba będę na etapie wymiany motocykla... więc pewnie nie zdążę ze wszystkim dojechać w piątek. ale wszystko mi się wyjaśni jak już zmienię moto... tylko jeszcze nie wiem na jakie..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Staszek kupuj FZXa - zrobimy z niego mega sprzęt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No właśnie Stachu zmieni a ja nie będe miał kasy przez to na weekend ale mam nadzieje że to nie ostatni wyjazd w tym sezonie RYCHY i że walniecie kilka pian w moim imieniu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ...aha gwoli scislosci... jaki mam wziac zestaw:a) full tramper -> namiot + mata + psiworb) semi tramper -> mata + psiworekc) nie wiem Ja sie przyłączam do powyższego pytania!... no więc?!?Choć wolałbym nie brac namiotu, bo... komus pozyczyłem! :icon_mrgreen: Kto i kiedy leci z W-wy? (Poza Wojtasikiem) Dzis rano w Trójce mówili że cały region od Kłodzka do Jeleniej Góry jest podtopiony i wiele dróg, zwłaszcza lokalnych, jest nieprzejezdnych. A będzie gorzej bo zaczynają zrzucać wodę ze zbiorników retencyjncyh jako że juz sie nie mieści, a wciąż leje. Czy w związku z tym planujemy korektę trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam :icon_mrgreen: Co do namiotów i psiworów. Sugernuję, żeby namioty były. Pierwszy nocleg w Rybniku mamy pod dachem, drugi też, ale w Kutnej Horze nie wiadomo jak będzie z domkami, podobnie w Kłodzku. To znaczy - pewnie jakieś hotele będą, ale to podnosi koszt imprezy. Czy uda się wbić do jakichś domków - nie mam pojęcia (chociaż spróbuję coś znaleźć, podzwonię jutro). Ale i tak postaram się wziąć jakąś dwójkę. Kto i kiedy leci z W-wy? (Poza Wojtasikiem) No ja ale na 4oooo :icon_mrgreen: Dzis rano w Trójce mówili że cały region od Kłodzka do Jeleniej Góry jest podtopiony i wiele dróg, zwłaszcza lokalnych, jest nieprzejezdnych. A będzie gorzej bo zaczynają zrzucać wodę ze zbiorników retencyjncyh jako że juz sie nie mieści, a wciąż leje. Czy w związku z tym planujemy korektę trasy? Hm, możemy dojechać do Wrocka i odbić na południe.. ale może poczekajmy z decyzją na piątek. To jednak jeszcze ładnych parę dni, może się sytuacja wyklaruje.. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 o 8 rano to my z Wojtasikiem idziemy spać :lalag: :icon_mrgreen:ja tez sie kłade z wami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 spoko Barył, tyle abyś miał na TEN wyjazd z nami mogę Ci rozłożyć na raty...pzdrP.S. Ale jakbyś LYsY ustalił ze wszędzie da się bez namiotów napisz - dla mnie ma to znaczenie, bo z miejscem na bagaże krucho! Jednak przenośna wanna z prysznicem trochę miejsca w sakwach zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Lysy - konkrety proszę. O której startujecie planowo z Rybnika ? Bo pierdolenie, że o 8.00 to sobie możesz ... Ty już wiesz co ... :icon_mrgreen: Niejasne dla mnie jest ( w związku ze stanem wód w rzekach) miejsce przekroczenia granicy. Jakuszyce aktualne ???? Jakby co mogę jeszcze dziś albo jutro wysłać czujki z Jeleniej do Jakuszyc, żeby sprawdzili jak z przejazdem. P.S. Ale jakbyś LYsY ustalił ze wszędzie da się bez namiotów napisz - dla mnie ma to znaczenie, bo z miejscem na bagaże krucho! Jednak przenośna wanna z prysznicem trochę miejsca w sakwach zajmuje... pie**olić namioty Stasieńku ... w namiotach są pająki wielkości kotów :cool: Bierz kapuchę i karty :lalag: kto to będzie zwijał na kacu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 UWAGA!!!Droga do Szklarskiej Poręby się zawaliła w wyniku podmycia przez ten mały strumyczek, co to wzdłuż niej płynie.Ale wydaje mi się (na podstawie zdjęć z Wiadomości), że można to objechać przez Górną Szklarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Lysy - konkrety proszę. O której startujecie planowo z Rybnika ? Bo pierdolenie, że o 8.00 to sobie możesz ... Ty już wiesz co ... :lalag: Prot ma rację, wiem jak to bywa. Dlatego zupełnie poważnie proszę e info: czy da się zrobić w piątek UMIARKOWANĄ imprezę? Rzecz w tym, że Stachu będzie jechał z Gdańska, Prot dołączał na trasie więc będzie nieelegencko ich wystawić. Podejmijmy decyzję, że wyjazd w sobotę o 10:00 i (BŁAGAM) tej jednej godziny i daty się trzymajmy. Reszta może być wolną amerykanką na maxa z czyszczeniem rowów i zwiedzaniem podłóg :P :icon_mrgreen: Ewentualnie niech to będzie inna godzina, ale jak pisałem wyżej - proponuję o 10:00. Tolerancja 15 minut. Kto się spóźni, ma wylizać tłumiki wszystkich motocykli* :cool: ;) OK? :P pozdrLYsY *kara wymienna na inne usługi :icon_mrgreen: EDIT: Droga ponoć jest przejezdna dla aut poniżej 3,5 tony - http://www.gddkia.gov.pl/ Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Oglądam własnie TVN24 sytuacja wygląda kiepsko w całej Kotlinie Kłodzkiej i okolicach Jeleniej. Jelenia,Wałbrzych i Kłodzko zalane. Jak się nie zmieni sytuacja do soboty, może należałoby rozważyć zmianę kolejności odwiedzanych miejsc. Czyli łyknąć traskę od dupy strony. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ...ostateczie przez Bieszczady też da się do Pragi dojechać... Parę kilosów w tę czy wewtę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 10 w sobote ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: taaaak ehehehe Powiedzcie to o 8 rano żeby wszyscy się zdążyli wyspać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 1. ...stwierdzam, iz namiotu nie biore... zreszta... moj nowy ulegl czesciowemu zniszczeniu w rumunii... i przy probie ponownego rozstawienia... zapewne uleglby destrukcji calkowitej; ....stary jest za duzy... tak wiec nawet jakbym chcial... to namiotu - brak.... czyli pozostaje szukanie kwater/hoteli/cycatych blondynek posiadajacych dom z basenem :icon_twisted: 2. Zrobmy liste osob, ktore nocuja na kotwicy... bo z tego co widze... nie wiele tego wychodzi i jak beda 4 osoby to raczej nie widze sensu wynajmowania domku zdeklarowani dopisywac sie: KOTWICA : 1. wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) ...ostateczie przez Bieszczady też da się do Pragi dojechać... Parę kilosów w tę czy wewtę... "Ostatecznie" Bryl... tfu ... Staszek :icon_twisted: I nie drwij tylko wykup sobie abonament na TVN24 ... nikt nie mówi o Ukrainie i wyspach Zulu-gula. Czytamy ze zrozumieniem ... ooookeeeeej ???? :buttrock: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi