LYsY Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam! Zgodnie z obietnicą - nowe mapki!Najpierw owe "koło" które mamy zrobić:http://republika.pl/hmlysy/trasa.jpgWażne punkty na mapie to:1. Rybnik2. Moszna5. Pekelne doly - tu się kończy sobota6. Praga7. Kutna Hora - tu się kończy niedziela8. Boboszów (przejście graniczne)9. Kłodzko (twierdza)10. Kletno - tu się kończy poniedziałek (chyba że na noc zostaniemy w Kłodzku) Distance: 777 km (szkoda że nie 666 :icon_razz: ). Plus kręcenie się gdziesik - pewnie w 900 km się zamknie. Powroty we wtorek :) Dla większości będzie to trasa z Kłodzka do Warszawy:http://republika.pl/hmlysy/2warszawa.jpgDistance: 420 km Total distance: Wawa - Rybnik 350 + objazdówa 900 + powrót 420 = 1670 km. Pozdr :PLYsY PS Zgłaszać kandydatury!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tak więc ja zgłaszam swoją kandydaturę na łykendowe śmiganko :P Zostało jeszcze 7 dni :) p.s. LYsY, to jest Twój 111 post, cokolwiek ta liczba oznacza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Heja! Zaklepałem wstępnie nocleg na ośrodku przy Elektrowni Rybnik. Kto był na którymkolwiek Rybnik Party, wie jak to wygląda :) Dla pozostałych: to fajne domki w lesie, nad zalewem rybnickim - bardzo sympatyczne otoczenie, spokój, cisza, dźwięk palonej gumy niesie się nad wodą... :buttrock: :banghead: Domek kosztuje 150 zł + 100 zł kaucji. Na górze są 3 pokoiki i 10 łóżek, będzie więc jak się wyspać. Tyle że standard tego domku to "nic ekstra" - raczej miejsce na imprezę niż hotel 3-gwiazdkowy. Ale za to przy 10 osobach i założeniu braku strat :buttrock: wychodzi nocleg po 15zł :buttrock: Tak więc ja zgłaszam swoją kandydaturę na łykendowe śmiganko :icon_eek: Zostało jeszcze 7 dni :banghead: Spoko Draco, dostaniesz zaszczytne zadanie przejęcia domku jeśli tam będziemy nocować. Ja go nie dam rady odebrać gdyż będę jechał z Warszawy i dotrę pewnie późnawo... Namiary na gościa mam, możesz mi podać swojego koma? MarianKa rzucił też kontrpropozycję, żeby nocować w innym ośrodku - o ile się orientuję, ładniejszym i droższym. Szczegóły wkrótce sprawdzi i da znać, a zdecydujemy wspólnie, gdzie przenocujemy. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Z racji braku perspektyw na długi weekend (wypad w góry z "kolezanką" nie wypalił) zainteresowałem się ów tematem :banghead: Wydaje się być ciekawie, niewątpliwie wybrał bym się z wami KOCHANI :banghead: ...w kwesti formalnej - można się podpiąć? :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wypad w góry z "kolezanką" nie wypalił :) mhaaaaaaa (sry za spam) p.s Swiru, mozliwe, ze sie spotkamy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 p.s Swiru, mozliwe, ze sie spotkamy :buttrock: Czy Ty już zawsze i na każdym kroku będziesz prześladował mnie swoją obecnością :) ps. lepiej żeby nie... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Informacja o możliwym noclegu w Buku w Rudach Raciborskich (to parę km od Rybnika, dystansowo różnica żadna):Pokoje 2 -osobowe, po 70 PLN/pokój. Możliwość (ale nie przymus)wykupienia śniadania za 10 PLN/żołądek. Dzwoniłem do ośrodka - na 11/12.08 sa wolne pokoje.Osrodek taki troche socjalistyczny jeszcze (kiedyś, chyba za Górskiego, albo za Piechniczka, trenowała tam kadra Polski). Ale łazienki są i nie ma pająków. http://buk.gat.pl/ Prosze o szybką decyzję, co wybieracie i rezerwujemy. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Heja! Zaklepałem wstępnie nocleg na ośrodku przy Elektrowni Rybnik. Kto był na którymkolwiek Rybnik Party, wie jak to wygląda :) Dla pozostałych: to fajne domki w lesie, nad zalewem rybnickim - bardzo sympatyczne otoczenie, spokój, cisza, dźwięk palonej gumy niesie się nad wodą... :buttrock: :banghead: Domek kosztuje 150 zł + 100 zł kaucji. Na górze są 3 pokoiki i 10 łóżek, będzie więc jak się wyspać. Tyle że standard tego domku to "nic ekstra" - raczej miejsce na imprezę niż hotel 3-gwiazdkowy. Ale za to przy 10 osobach i założeniu braku strat :buttrock: wychodzi nocleg po 15zł :icon_eek:Spoko Draco, dostaniesz zaszczytne zadanie przejęcia domku jeśli tam będziemy nocować. Ja go nie dam rady odebrać gdyż będę jechał z Warszawy i dotrę pewnie późnawo... Namiary na gościa mam, możesz mi podać swojego koma? MarianKa rzucił też kontrpropozycję, żeby nocować w innym ośrodku - o ile się orientuję, ładniejszym i droższym. Szczegóły wkrótce sprawdzi i da znać, a zdecydujemy wspólnie, gdzie przenocujemy. pozdrLYsYdla mnie bomba :buttrock: tararirare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie o ile pojedziemy Informacja o możliwym noclegu w Buku w Rudach Raciborskich (to parę km od Rybnika, dystansowo różnica żadna):Pokoje 2 -osobowe, po 70 PLN/pokój. Możliwość (ale nie przymus)wykupienia śniadania za 10 PLN/żołądek. Dzwoniłem do ośrodka - na 11/12.08 sa wolne pokoje.Osrodek taki troche socjalistyczny jeszcze (kiedyś, chyba za Górskiego, albo za Piechniczka, trenowała tam kadra Polski). Ale łazienki są i nie ma pająków. http://buk.gat.pl/ Prosze o szybką decyzję, co wybieracie i rezerwujemy.NAM OSOBISCIE BARDZIEJ PODOBA SIE PLAN łYSYEGO TAKI DOMEK WSZYSCY RAZEM MOZNA POSZALEC NIKOMU NIE DZIEMY PRZYSZKADZAC ALE DOSTOSUJEMY SIE DO WIEKSZOSCI o ile oczywiscie pojedziemyps.po spotkaniu nad kanałkiem mam jeszcze kaca ale było warto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Marian po Twoim wczorajszym telefonie mam teraz mega kaca... :) Jak wbijecie się na kotwicę to Wpadnę w odwiedziny (Tak wiem, że wszyscy bardzo się cieszą :buttrock:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Plan z grubsza OK. Moszną mozna obejrzeć w pół godziny, bez szwendania sie po wnętrzach (kawa gówniana, fuj!), ogródek fajny, na romantyczny spacerek (10 min. wystarczy, w końcu jestesmy dorosli :) )10 MIN COS TY TAK BEZ GRY WSTęPNEJ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Z racji braku perspektyw na długi weekend (wypad w góry z "kolezanką" nie wypalił) A co Waldi nie chce jechać ???? No ja wypadam ... ani Kotwica ... ani Rudy ... Kotwica za tania, Rudy za drogie ... ale się porobiło ... może Was dojdę w trasie ... Zgodnie z obietnicą - nowe mapki!Najpierw owe "koło" które mamy zrobić:http://republika.pl/hmlysy/trasa.jpgWażne punkty na mapie to:1. Rybnik2. Moszna5. Pekelne doly - tu się kończy sobota6. Praga7. Kutna Hora - tu się kończy niedziela8. Boboszów (przejście graniczne)9. Kłodzko (twierdza)10. Kletno - tu się kończy poniedziałek (chyba że na noc zostaniemy w Kłodzku) może w w Dołach ... może w Pradze ...może Horach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 kur....wojtasik jak czytam ten temat to stwierdzam ze chyba bedzie od cholera asów gotowych na kałing:):biggrin::)na dzień dzisiejszy siem piszem:):biggrin::)no i jak ma robertson byc i jego niski glos!!!!musze zobaczyc jak bedzie dzialal na kobiety:):crossy::)..ktorym wydaje sie ze musza sie myc:):wink::) :crossy: szatan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Spoko Draco, dostaniesz zaszczytne zadanie przejęcia domku jeśli tam będziemy nocować. Ja go nie dam rady odebrać gdyż będę jechał z Warszawy i dotrę pewnie późnawo... Namiary na gościa mam, możesz mi podać swojego koma?Wielkie dzięki za przyznanie bardzo odpowiedzialnej funkcji :crossy: :biggrin: Nr telefonu poszedł na PW :biggrin: Pzdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Hej hej podróżnicy! Decydować czy bierzemy pokoje w Buku czy domek na Kotwicy!! Bo jak na razie wydaje mi się, że w głosowaniu jest 2:0. Czyli Gerard i ja za Kotwicą, nikt za Bukiem (ew. 2:1, jeśli MarianKa woli Buk, ale - Marian - zrozumiałem że i tak będziesz nocował w Glajwitz?). Czas uaktywnić prawo wyborcze!!Wybory potrwają do 17:30, potem dzwonimy, bo trzeba miejsce zaklepać już na stówę. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 KOTWICA !!!!!!!!!!!!! :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi