Justys_Opole Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Melduję się z Opola Lubelskiego :buttrock: Pozdrawiam. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No wreszcie jakaś kobitka bo już się zaczynałam czuć sama :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam.Jestem z Lublina, dokładnie Czuby, często jeżdżę więc moża mnie zobaczyć na mieście- niebieska SV, z powodu iż w Lublinie wiedziałem taki sprzęt jak mam ja dodam, że jeżdżę w niebieskiej kurtce Sinsalo i czarnym kasku Airoh;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianio Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam. Ja jestem z okolic łukowa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam. Ja jestem z okolic łukowa. Pozdro Witam ziomala damiano ;-)Napisz skad jesteś dokładnie- jestem ciekaw ogromnie bo też pochodzę z okolic "Sajgonu" a choć obecnie jestem na zesłaniu w stolycy to jeżdże tam czasem...Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja też bujam się po Lublinie. Pozdrawiam kolegów i koleżanki. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 hej chełm się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 oj ludzie ludzie...kiedy zlot lubelaków? tyle wiary sie ogłasza na tym forum,wiec może jakieś spotkanie by tu trzasnąć? tak zeby wiekszoc miałą troche czasu...i mozna cos skminić nad jakims jeziorkiem.nad jeziorkiem bo wiecie-pogoda sprzyja nie tylko jezdzie,ale takze dowadnianiu skóry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Merh to świetny pomysł, naprawdę!Myślę, że duzo wiary by się zjechało... Naprawdę przydałoby się cos takiego zorganizowaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Będę odważny i zaproponuję jakiś spocik:) Może jakoś w ten łikend? Kto by się pisał na spotkanie gdzieś w Lublinie, pogadanie i zrobienie kilku fotek? Trzeba sie jakoś pokazać ludziom, że istnieją jeszcze pożądni lubelscy motocykliści!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Będę odważny i zaproponuję jakiś spocik:) Może jakoś w ten łikend? Kto by się pisał na spotkanie gdzieś w Lublinie, pogadanie i zrobienie kilku fotek? Trzeba sie jakoś pokazać ludziom, że istnieją jeszcze pożądni lubelscy motocykliści!!a moze by tak nad jakims jeziorkiem na pojezierzu, krasne bialka itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Hmm.. ale myślę, że do Lublina przyjechałoby więcej ludzi, niz nad jeziorko...Kurde to naprawde dobry pomysł, pasowałoby się styknąć i poznac, kto się kryje pod tymi nickami :) Aha, nie wiem, czy wypaliłby ten weekend, bo niektórzy mogli go sobie juz zaplanować.. Trzeba by się umawiać na za tydzień... Myślę, że naprawdę kilka motorków by się zjechało... powiedzmy na plac zamkowy..Hmm.. dobrze mówię? :D Hehe, i jeszcze jedno. To już kwalifikuje się na nowy temat w dziale "Lublin" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Plac zamkowy -tam chyba każdy trafi, uzgodnić dzień, godzinę i na koń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 mądrze prawisz Druid, mądrze :crossy:To może wstępnie na za tydzień się umówić na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel XV535 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja jestem ze Swidnika i chetnie sie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi