motoxl Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja moge ale tylko w dzień. Mam lampke UFO... Moze coś w Lublinie ktoś zorganizuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Dlaczego :D :biggrin: zartuje, nie ma ograniczen wiekowych... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A już myślałam :D . Tylko, co konkretnymi informacjami? Na zawodach motocrossowych jeszcze nie byłam a chętnie bym się wybrała :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No to fajne spotanklo było. Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 wnioskuje z ostatniego posta ze spotkania nie bylo..na tor w bilgoraju mozna bezstresowo wjechac?jakby jutro bylo znosnie z pogoda to chetnie bym sie wybral.szkoda ze nie zajrzalem tu wczoraj bo bym na bank przyjechal :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 melduje sie poslusznie, obecnie studiuje w lublinie, a tak poza tym jestem z okolic krasnegostawu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 i po ptokach, pozamiatane, nic nei wyszlo w tym sezonie.Jak ja chyba sie nie wezme to nic nie wyjdzie :) Za rok nie ma bata trzeba sie zintegrowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 moze jutro jakas delikatna integracja? ja moge po 15 gdzies w okolicy bo pizga przeokrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja już odpuściłem....misio w gawrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro 58 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Hej,hej, Trochę spóżniony,ale o pochodzeniu nie zapominam i również się melduję :rolleyes: . Też jestem z Lubelskiego (okolice Hrubieszowa) a mieszkam w Wa-wie.Czasmi śmigam w rodzinne strony. Pozdrawiam :biggrin: Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jonek z Białej Podlaskiej melduje się :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 odgrzewam topic :buttrock: może w tym sezonie spotkanie wyjdzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ja CIe pewnie spotkam na miescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzieki za odswiezenie tematu :biggrin:. Tez sie zamelduje. Pochodze z Zakrzówka koło Kraśnika ale od 6 lat mieszkam w Warszawie i widze ze nie jestem jedyny w takiej sytuacji ;). Mam prosbe do wszystkich mieszkajacych w Wawie a pochodzacych z (okolic) Lublina zeby wpisywali TU jak beda wybierali sie w rodzinne strony. Zawsze lepiej smigac w towarzystwie niz samemu :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No to i ja sie melduje:P Bedzie jakies otwarcie lubelskie?? Znacie juz jakies terminy zlotow? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi