aciddrinker Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 heheh a moze Nałeczow :icon_rolleyes: ale nie bo nie miał bys gdzie jechac :) ale do Kazimierza mozna sie wybrac.... brakuje tu jeszcze waldka z Puław widze ale mysle ze wiecej ludzi by sie zebrało... eh, widzę że ciężko będzie zatem może Chmielaki Krasnystaw 8-10 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Chmielaki- ja tam musze byc obowiazkowo! :icon_rolleyes: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 I ja sie melduje z okolic ostatnio strasznie pechowego i tragicznego dla jednego z naszych CHODLA.Pracuje w Warszawie mieszkam Nowy Dwór Mazowiecki i raczej bardziej utożsamiam się z Lubelszczyzną niż Mazowszem,ostatnio fruwam bmw r850r. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No to teraz jest nas troche :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :lalag: to zbierzmy się w kupę i jedziemy (gdzieś :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz. Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja jestem z Zamoscia woj.lubelskie.Na chmielaki jade napewno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Proponuję jakieś spotkanko np. w Zwierzyńcu koło stacji paliw. Jest fajna traska ok 80 km. w kierunku na Zamość przez Szczebrzeszyn, Gorajec, Frampol, Biłgoraj. Można zaliczyć tor w Biłgoraju i podszkolić się w jeżdzie ( 10 zł godzina ). Może by tak w niedzielę, jak przestanie lać? Bo jak będziemy odkładać to ze spotkania g... będzie. Kto za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Proponuję jakieś spotkanko np. w Zwierzyńcu A może by tak spotkac sie i lepiej zintegrować np. na jakimś zlocie...znalazłem ostatnio http://www.zlot-sandomierz.prv.pl/ który bedzie pierwszy raz wiec jest szansa, że nie bedzie "spędu" więc i atmosfera intergracji będzie odpowiednia :) Byłby ktoś chętny poza mną :P :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mam wolną tylko niedzielę, ew. wybiorę się z rana tylko obczaić, ale to już w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Może raczej Chmielaki w Krasnystawie?? I motocykle, i piwo... super klimacik. 8-10 wrzesień, bede tam na 99%. Termin odległy, więc możecie sobie planować wolny weekend od pracy i jechać na święto piwa. Sandomierz moim zdaniem będzie kolejną zwykłą popijawą z kiepską organizacją i mało ciekawymi atrakcjami, podobnie jak ten niby zlot nad Białym w Okunince... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Janów Lubelski oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 I Lubartów obowiązkowo.Jestem chyba jedynym zarejestrowanym motocyklista z Lubartowa.Ale jest nasz wielu :clap: Jakby działo sie coś na chmielakach to biorę paru kumpli i lecimy. ;) Można sie umowić w jakimś konkretnym miejscu w Krasnymstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 I Lubartów obowiązkowo.Jestem chyba jedynym zarejestrowanym motocyklista z Lubartowa.Ale jest nasz wielu :clap: Jakby działo sie coś na chmielakach to biorę paru kumpli i lecimy. ;) Można sie umowić w jakimś konkretnym miejscu w Krasnymstawie zarejestrowanym to moze i tak...ja znam jednego kolege z Lubartowa teraz chyba niczym nie jezdzi ale wczesniej mial CBR F2 a no i jest policjantem na wilczej w wawie moze kojazysz o kim mowie razem studiujemy sobie ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Heh to i ja się melduję żolnierze :cool: Biała Podlaska,no to jak z tym spotkankiem,może zrobimy jakies spotkanko?? Myślcie Panowie :smile: :D :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja tez sie melduje jestem dokladnie ze Stawku, nieopodal łecznej :icon_question:Jest nas na forum wiecej z mojej okolicy jest qpa i supersheep. Jakies zloty w najblizszym czasie przewidziane w lublinie ? w niedziele byla parada motocykli w lublinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi