sebiii666 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam wszystkich tu obecnych :notworthy: Przywitałem się też na głównym forum. A że jestem z Lubelskiego to jak najbardziej witam się tutaj z wami :biggrin: Pozdrowionka i do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boociek Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 A czym jeździsz Boociek?? Nazanie Tylko na marzeniach ale na wiosne chce kupic cb 500 jakby w okolicach lublina była jakaś do kupienia od rocznika 1997 to ja bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Boociek niby dlaczego od 97r. w gore? Moim skromnym zdaniem nie ma roznicy wiec po co przeplacac grunt zeby byla w dobrym stanie technicznym i wizualnym :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boociek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Może i nie ma różnicy ale strasznie nie pasuje mi ten hamulec bębnowy z tyłu a modele powyżej 97 już mają tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Może i nie ma różnicy ale strasznie nie pasuje mi ten hamulec bębnowy z tyłu a modele powyżej 97 już mają tarcze To Cie pocieszę że w tych modelach czy masz z tyłu bęben czy tarczę to mała różnica, bo i tym i tym nie wyhamujesz :bigrazz: Działają na zasadzie wszystko albo nic czyli albo hamulec do gleby że koło blokuje albo nic. Ale ok, już nie offtopujemy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No to pora na mnie :) Ja mieszkam w Kozłówce, koło Lubartowa :) Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro696 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam Lublin z moim pierwszym motocieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor83 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 melduje się :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAEL REYNOLDS Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Siema! Mieszkam teraz w Warszawie, ale jestem z Lublina. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dołączam do Lublina.Pozdrawiam wszystkich. [przeniosłem do tematu powitalni - Aftys] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Łęczna obok Lublina. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15qaz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam . Jestem z Zawieprzyc 20 km od Lublina . Zapraszam na Majówkę odbędzie się ona z początkiem Maja . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeżdzisz tym derbickiem w terenie ? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15qaz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 nom jeżdżę trochę ale rzadko bo spalanie daje o sobie znać ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam . Jestem z Zawieprzyc 20 km od Lublina . Zapraszam na Majówkę odbędzie się ona z początkiem Maja . POZDRAWIAM A ja mam babkę na Wólce Zawieprzyckiej i ciotke w Zawieprzycach. A na majówce pewnie będe bo piwa trzeba się napić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi