KAWA. Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 heji ja z KOZIEGO GRODU :biggrin: smigam sobie tu i tam czesto w nocy pozostaje powitac wszytkich raz jeszcze hejKAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kto jedzie na Chmielaki? Wpisujcie sie w odpowiednim temacie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja.. na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a gdzie te chmielaki? :icon_question: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Chimielaki-2...taw-t78912.html Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Chimielaki-2...taw-t78912.htmldaj cos wiecej na temat tych chmielakow najlepiej na oddzielny temat,ja bym sie moze i pisal ale wiecej szczegolow jesli mozna :biggrin: jakies pole wydzielone namiotowe jakis park maszyn etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pole namiotowe.. hmm.. pewnie jak w Lesniowicach :bigrazz:Park maszyn.. hmm.. też pewnie jak w Leśniowicach :);)Hehe, żartuje... Ale jak organizacyjnie będzie tak jak w Leśniowicach to impreza że uuuu :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 daj cos wiecej na temat tych chmielakow najlepiej na oddzielny temat,ja bym sie moze i pisal ale wiecej szczegolow jesli mozna :biggrin: jakies pole wydzielone namiotowe jakis park maszyn etc?Eee, takich szczegolow to ja nie znam :bigrazz:. Trzeba by sie spytac kogos kto juz tam byl, na przyklad zalozyciela tamtego tematu o Chmielakach :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pole namiotowe.. hmm.. pewnie jak w Lesniowicach :icon_question:Park maszyn.. hmm.. też pewnie jak w Leśniowicach :icon_biggrin:;)Hehe, żartuje... Ale jak organizacyjnie będzie tak jak w Leśniowicach to impreza że uuuu :biggrin: :)hehe lesniowice to calkiem fajna imprezka byla,dozynki i te sprawy :) ,nie no chmielaki to dosyc duza impreza tylko czy motocyklistow tam odpowiednio ugoszcza oto jest pytanie i kto mi odpowie na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 nie ma parku maszyn... pole namiotowe nie jest jakies super zorganizowane.... jedzie sie pije piwo... duzo piwa... i sie wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Będę w tym roku chyba 16 raz, i nie ma tam żadnej organizacji, wjazdu na pole namiotowe bo pole jest dzikie.. ale blachę można sobie zrobić z puszki po piwie lub kapsla po w/w trunku.. :biggrin: tak czy siak jest fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Mlody-- Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam ,ja również z Lublinapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuntmaniack Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a ja ze swidnika pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 A ja też z lubelskiego, co prawda do Lublina mam 80 kilometrów ale co to za odległość na moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Młody czy ty przypadkiem nie jedzisz czana gs z niebieskimi plominiami na baku? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi