Tuzmen Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Byłem w HDI = 512zł, dziękuje postoje... 120% w PZU kosztowało mnie 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 PZU najtańsze, Link4 w ogóle nie ubezpiecza motocykli. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja mam chyba max znizki to a PZU place 45 zl okolo na rok. Mozna przeżyc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 PZU 160zl :| Za 2 lata bedzie znizka :icon_mrgreen: za 3 lata bezszkodowej jazdy. Za 4 za wiek 25 lat :icon_eek: Wtedy moze bedzie 120zl Tez mam wzwyzke za wiek, ale zarejestrowane mam na siebie 3 pojazdy od kilku lat, wiec za motocykl zaplacilam 70pare zlotych. Jednak nikt mi nie policzyl wzwyzki, tylko znizke...wiec nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ja mam wszystkie znizki i place w uniqa 80zl na rok, z tym ze nie moge tego rozlozyc na raty, ale 80 zl to jeszcze nie tragedia. Tak czy siak za rok sie przenosze do PZU bo tam bede placil kolo 50zl.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi