osito Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Udało się. Jest :) Piękna. I moja. 1999r. Po pewnych przejściach, ale kto lubi dziewice... :flesje: Zresztą, jako doświadczona partnerka jest niesamowita w bliższym kontakcie.No i nie miała wielkich wymagań finansowych z mojej strony :) Ciągle nie możemy się sobą nacieszyć. Jeździ jak szatan, a i jest się do czego przytulić... Niedługo pierwsza wizyta u Pawła - ginekologa... Ale bez względu na wszystko już ją kocham. I choć na razie zrobiliśmy razem może z 400 km to nie wiem jak dotychczas mogłem bez niej żyć. VFR rulez Edytowane 11 Lipca 2006 przez osito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Gratulacje :flesje: Miałem okazje sie przejechać tym sprzetem Zapier*ala aż milo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No to GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No gratuluje:) Co V4 to V4;) Miłego latania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To ja pogratuluję, to będę przed Klaudiuszem.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Gratuluje :flesje: Pokaz ta pieknosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Gratuluje ;) Pokaz ta pieknosc :)Gratuluje i życze jak najwięcej przyjemności związanych z tą Pania... :) Podrzuć jakiegoś fotosa!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 gratuluje, VFR- cud malinka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Gratuluję nabycia bardzo fajnego motocykla :) PS. zapraszam na www.vfr-oc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ostatnio mialem okazje poobserwowac jak to zap... śmiga :) Mnie nie przekonuje tylko ta chlodnica z boku, ale ponoc sa jakies patenty na crashpady. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 chyba jedyny słuszny słuszny wybór :) VFR-rulezzzzzzzzzzzz. Gratulacje :flesje: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Gratulacje :) :) ;) Straaaaasznie mnie sie ten sprzęt podoba i prawdopodobnie będzie to moje następne moto - ale niestety - trochę będę musiał z tym zakupem poczekać .Miłego śmiganka na nowym sprzęcie życze i informuj jak się sprawuje :flesje: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Hej Osito!jedyny słuszny wybór jakiego mogłeś dokonać :) Pewnie się gdzieś spotkamy na KEN'ie ... :) Niech ci służy, pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Gratulejszyn. VFR Rulez !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziękuję, dziękuję ;) Fotek chwilowo nie mam, bo przy przeprowadzce kabelek do aparatu mi wcięło, ale w weekend postaram się sprawę załatwić.Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi