qba Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Dnia 11 lipca roku pańskiego od godziny 9 do godziny 12 walczyłem o licencje na zabijanie w kategorii broni A i B. W grupie było nas trzech dwóch to weterani a ja przezywałem swój pierwszy raz :flesje: Jeden Pan zdawał prawko bo zabrali mu za prędkość (170 w terenie zabudowanym i punkty starczyły do odbioru prawka ;) Na początek walka na A (pierwszy raz na gn jeździłem dzisiaj dzisiaj 7 rano w ośrodku Rodmos i tam motocykl cyka z milo ósemeczki same się kręcą a w ośrodku roztelepotana w trzy dupy :)) Ale dałem rade :P Kolega numer jeden tez a starego motocykliste uwalili na strzałce i czerwonym ;) Potem puszeczka kolega 1 nie zdał ;( o już myślę pozamiatane :P ale jeżdżę gość siedzi cicho klima się kręci wszystko miło i tylko jedna uwaga za mało dynamicznie :P ale instruktor mówił ze za to raczej nie obleje to po kiego się śpieszyć ;) I takim o to sposobem stałem się motocyklistą i puszkarzem :P :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no to teraz kupic moto i puszke i zbierac doswiadcznie i sie szkolic. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Wielkie GRATY...!!! Całkiem niezły wyczyn tylko pozazdrościć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Po co puszka, lepiej kase dodac i z watrości dodanej dobrre motto kupic. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no ja to samo przezywałem 2 lata temu obie kat. za pierwszym razem i tan sam gosc pewnie nas egzaminował bo tez nazekał zawsze ze za mało dynamicznie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No dobra...gratulacje...a ten apel to gdzie? 0_o Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 na ulicach Lublina po jak odbiore prawko to :) :flesje: :) uwazajcie na siebie ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 GRATULACJE :) :flesje: :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Za pierwszym razem, no facet ale z vciebie farciaż, ja trzy razy podchodziłem.Gratulacje Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Za pierwszym razem, no facet ale z vciebie farciaż, ja trzy razy podchodziłem.Gratulacje Marcin. Nie farciaż tylko dobry kierowca !!!!! GRATULUJE :) :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Stary, jak możesz tutułuj odpowiednio swoje posty. tylko wprowadzasz ludzi w błąd, jakby niewiadomo co się stało. Rozumiem że to ważny moment dla Ciebie ale nie każdy musi to czytać!!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 GRATKI GRATKI GRATKI też tak chcę.... jeszcze 2 miechy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 [prawko to nic teraz trzeba nauczyć się jeżdzićopoiwesz wrażenia po pierwszym slizgu(czego nie życze) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Gratulacje. To teraz jeszcze trzeba samemu troche po ulicach pojeździć i zdobyć troche doświadczenia żeby NAUCZYĆ się jeździć. Powodzenia w codziennej jeździePzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No to wielkie gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi