kulka Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 anglik. mam mala prosbe .jak znajdziesz tarcze do zumy to daj mi znac -ile kosztuja.u mnie napier....ja jak nie wiem co i na pewno czeka mnie wymiana ,a moze w anglii beda tanszePZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 anglik. mam mala prosbe .jak znajdziesz tarcze do zumy to daj mi znac -ile kosztuja.u mnie napier....ja jak nie wiem co i na pewno czeka mnie wymiana ,a moze w anglii beda tanszePZDR Biesz bandita to wszystko to samo, ja założyłem i żyje .... ( jeszcze ) I daje głowe że masz u siebie więcej jak 98 koni, zawsze jest więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Jezeli masz sruby spustowe to spusc troche oleju i zobacz jaki ma kolor i konsystencje miedzy palcami - jesli ma kolor blota a konsystencje blisko wody to wiadomo ze jego zywot sie skonczyl.Ja bym go po prostu wymienil jezeli kupiles uzywany motocykl, a jesli kupiles nowy to ile zrobiles km od zakupu ?Cala sprawa to pewnie ponizej 10 funciakow za pol litra oleju i tyle. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Jezeli masz sruby spustowe to spusc troche oleju i zobacz jaki ma kolor i konsystencje miedzy palcami - jesli ma kolor blota a konsystencje blisko wody to wiadomo ze jego zywot sie skonczyl.Ja bym go po prostu wymienil jezeli kupiles uzywany motocykl, a jesli kupiles nowy to ile zrobiles km od zakupu ? Adam M.Ja po kupieniu motocykla z przebiegiem 9500km miałem dylemat czy rozbierac lagi czy dac sobie spokój. Serwis Kawasaki na ul. Bema (teraz al.Prymasa) a właściwie mechanik stwierdził że nie ma sensu wymieniac po przebieg jest mały a moto ma tylko dwa lata/ Jednak z okazji nadchodzącej zimy rozebrałem i się przeraziłem ! Olej wygladał tak jak opisuje Adam Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgadza się, dwa lata (12-20 kkm) to wszystko co jest w stanie wytrzymać olej w lagach. Koszt wymiany jest niewielki więc nie ma co się szczypać, zwłaszcza jeżeli kupiliśmy motocykl używany i nie wiadomo kiedy olej był zminiany. Niektóre motocykle często zmieniają właściciela, i jeżeli nie zagrzał w jednych rękach dłużej niż powiedzmy rok to o wiele rzeczy trzeba zadbać bo poprzedni właściciele odsuwali od siebie ten problem po prostu sprzedając maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Już chyba mam przyczyne to nic innego jak tylko opony bo cóż by innego wpadało wibracje zawsze przy tej samej prędkości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi