Skocz do zawartości

MOTOR KARDAN KLUB

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne generał :cool: dajemy aż laczki nam pospadaja. kto nie nadąża ten zostaje w tyle :(

Trafiłam tutaj zupełnie przez przypadek i nie wiedziałam ze swoim wejściem narobie tyle szumu :evil:

Od dawna pociagały mnie stalowe rumaki i kiedys szperajac w internecie natrafiłam na grupę rodem z mojego miasta - Halo Szczecin a obserwujac co sie tam dzieje trafiłam na Motor Kardan i postanowiłam zapukać. ot to wszystko! nic szczególnego. pozdrawiam :evil:

no i wszystko :crossy: no i aby tak dalej i w coraz wiekszym gronie :)

niestety musze was zasmucic :biggrin: nie planujcie na to wolne zadnego wypadu ze mna bo obowiazki zawodowe mnie dopadły :evil: i nastepny wekend to dopiero od soboty od godz 10 bede wolny-co za pech

ALE NA STEPNICE 18-20.O8.2006 NIE MA BATA MUSZE JUZ Z WAMI OD PIATKU BYC :wink: BO JAK JAZDA TO NA MAXA :lalag:

no i wszystko :biggrin: no i aby tak dalej i w coraz wiekszym gronie :wink:

niestety musze was zasmucic :lalag: nie planujcie na to wolne zadnego wypadu ze mna bo obowiazki zawodowe mnie dopadły :( i nastepny wekend to dopiero od soboty od godz 10 bede wolny-co za pech

ALE NA STEPNICE 18-20.O8.2006 NIE MA BATA MUSZE JUZ Z WAMI OD PIATKU BYC :crossy: BO JAK JAZDA TO NA MAXA :evil:

:evil: i jak tak dalej bedzie to grono napewno sie powiekszy biggrin: :evil:

Edytowane przez luna

Cześć Wszystkim :evil: -om :(

Super zrobiliście Slub Szerszeniowi. Chetnie sama taki bym wzieła jeszcze raz :evil: :lalag:

GOSIU dla Ciebie jestesmy w stanie zrobic to jeszcze raz tylko powiedz kiedy :crossy:

''BO DLA NASZYCH PRZYJACIOŁ NAWET GWIAZDKE Z NIEBA JAK BEDZIE POTRZEBA'' :biggrin:

pozdrawiam i do zobaczenia :evil:

A jakie plany na weekend , wybieracie się na Wolin ?? PS. Potrzebuje ćwieków na siedzenie , gdzie kupić ??? Może ktoś ma 12 sztuk. Czy koś jedzie do Louisa w najbliższym czasie ??????

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

:banghead: deszczyk pada i nie zapowiada sia ze bedzie ładnie ,moze to jakies fatum

mam nadzieje ze na nasz zlocik w STEPNICY pogoda sie poprawi ,bo jak nie to juz teraz zacznijmy dmuchac w gore albo :buttrock:

Padać to ma przestać juz na najbliższy weekend i BASTA ja sie wybieram na tor do poznania. Niestety ten weekend nie udał sie ( dlaczego nie ma emotikony, która płacze ze złości :) na tą pogode)

Czy ktos wybiera sie do Luisa do Berlina

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

witam wszystkich jestem juz po wstepnej rozmowie z organiaztorem STEPNICY w dniach 18-20,08,2006 i wiem juz napewno -zlocik nie bedzie kosztował wiecej niz 20 zł

dalsze i szczegołowe info podamy około 15 .08.2006

pozdrawiam pa

Witam! zabytki też mogą jechać? a jak tak, to ktoś będzie jechał z prędkością około 70-80km/h? jak coś to bym chętnie z kimś pojechał.. P.S wstydu wam nie narobie, bo motocykl odremontowany..

Pozdraiwma

KOLEGO WITAM CIE :buttrock:

NAPISZ PARE SŁOW O SOBIE I CO T0 ZA SPRZET :icon_twisted:

jak bedzie trzeba to i bedziemy jechac 60km/h '' PACZKA TO PACZKA ''ale co do wyjazdu umawiac bedziemy sie przed samym zlotem.

ale jak bys chciał juz sie zaprezentowac tym własnym konikiem to SRODA JEST DNIEM SPOTKAN NA ''BARCE'' PRZY ODRZE na godz 20

pozdrawiam

Edytowane przez generał

Witam! Mój sprzęt to rusek, rama K-750, z silnikiem Dniepra, dla tych co nie wiedzą proponuje allegro, tam się znajdą.. Ja sam osobiście byłem nim na Junaku, ale na barke nie będe mógł wpaść, bo nie mam przeglądu, i brakuje mi Kategori "A" :icon_twisted: Ale do Stepnicy pojade, bo mieszkam 3km od autostrady, więc nie ma problemu..

witam wszystkich jestem juz po wstepnej rozmowie z organiaztorem STEPNICY w dniach 18-20,08,2006 i wiem juz napewno -zlocik nie bedzie kosztował wiecej niz 20 zł

dalsze i szczegołowe info podamy około 15 .08.2006

pozdrawiam pa

Cześć wszystkim! chciałam sie zapytac odnosnie tego zlotu jakie atrakcje sa tam przewidziane bo oprócz tej ceny i terminu nic nie wiadomo. :icon_twisted: