Sol Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam stara gwardie MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja również witam w "nowej rzeczywistości" :) Co za zbieg okoliczności - zmiany na forum MZ zbiegły się z terminem wyborów.Czyżby prognostyk zmian w całym kraju ? :icon_mrgreen: P.S. a emotikony też mi się tutaj bardziej podobają :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenajad Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam,tu dayanek z MZ. No rzeczywiście, trochę się porobiło, ale cóż. Życie idzie dalej :icon_biggrin:Może nie będzie tak źle - pewnie się uśmiejcie, ale ja wierzę, że wszystko się jszcze poukłada :bigrazz:Jutro będzie lepiej - jak mawia cały świat :smile:pozdrav--dayanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) To tylko w skrócie opowiem...Ale wpierw odpowiem na pytanie Roberta65. Otóż nie otrzymałem oficjalnego ostrzeżenia, że zostanę usunięty z forum. Były tylko te teksty, które znacie wszyscy. Nic na PRIV, czy też maila, GG i różnego środki przekazu nie dostałem. Po informacji, że admini przekształcają się w moderatorów, na drugi dzień ciach... W PiS-du z cenzurą pomyślałem, z żalem o ludziach, którzy żeby nie tracić kontaktów zostają tam... Idea jest dobra, tylko czemu pod dyktando wąskiego grona osób. Szkoda, że nie są widoczne posty Wielkiegoszu, który w bardzo spokojny i wyważony sposób próbował wyjaśnić problem. Też zrobili ciach jego postom. Mam ostry ozór, trudno. Może za kolejne siedem lat się zmienię...Nie zawsze krytykowałem, a odpowiadałem dopiero ostro na posty, które bezpośrednio dotykały mojej osoby, gdy rozmówcom puszczały nerwy i atakowali osobę, a nie moje poglądy.Nie lubię być zmuszany do czegokolwiek... a już nikt nie zmusi mnie do wypowiadania opinii, które nie są moimi opiniami. Nie zmuszam też nikogo do ich popierania. To tak jak z Religią. Jak była komuna, nie zmuszano dzieci do chodzenia na katechezę, to większość śmigała. Jak wprowadzili przymus, to dzieci jęczą...Na MZ zapanował dyktat i nastały mroczne czasy... ale mam nadzieję, że i tam zaświeci słoneczko :smile:)Pozdrawiam ludzi przybyłych na te forum... tylko to na prawdę nie o to chodziło...Nie ma do nich o to większego żalu, no ale taki malutki to mam... Tylko nie obrażam się o byle co. Cudzych kompleksów leczyć nie zamierzam.Ani SPID-owi, ani VIDLAK-owi nie mam za złe "Fuck off"-ów i "DUP" przynajmniej się coś działo. A poglądy na temat klubów MC też zmieniłem... Były, są i będą... i też to szanuję. Bo niby czemu nie. Musimy przeca jakoś wspólnie egzystować :icon_biggrin: Tylko świnia nie zmienia poglądów... :bigrazz: Acha!! I nie odcinam się od kontaktów z ludźmi z MZ i ktokolwiek zechce i gdziekolwiek zechce, zawsze chętnie na moto podlecę... Edytowane 21 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablik-ez Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No witajcie starzy wyjadacze motonici MZ. Chociaż na tej stronce jestem zalogowany już prawie rok czasu to jakoś się tu nie wchodziło a szkoda. Widzę ,że chociaż niektórzy z nas dostali kopa to i tak możemy się spotykać dalej elektronicznie. Przedstawiać się dla znajomych chyba nie muszę a dla całej rzeszy braci motocyklowej zrobię to później. :icon_biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No witajcie starzy wyjadacze motonici MZ. Chociaż na tej stronce jestem zalogowany już prawie rok czasu to jakoś się tu nie wchodziło a szkoda. Widzę ,że chociaż niektórzy z nas dostali kopa to i tak możemy się spotykać dalej elektronicznie. Przedstawiać się dla znajomych chyba nie muszę a dla całej rzeszy braci motocyklowej zrobię to później. :icon_biggrin: :lalag: :bigrazz: Witajcie Diabliki. Brakowało Twoich wąsów i uśmiechu Elżbiety!! :) P.s. mam dla Ciebie duży artykuł o VMaxie, w tygodniu podjadę to zostawię u Waldka... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No witajcie starzy wyjadacze motonici MZ. Chociaż na tej stronce jestem zalogowany już prawie rok czasu to jakoś się tu nie wchodziło a szkoda. Widzę ,że chociaż niektórzy z nas dostali kopa to i tak możemy się spotykać dalej elektronicznie. Przedstawiać się dla znajomych chyba nie muszę a dla całej rzeszy braci motocyklowej zrobię to później. :icon_twisted: :lalag: witajcie witajcie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablik-ez Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć Wojtek widzę że humor już Ci dopisuje a tego było nam brak. :lalag: Do zobaczenia. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Widzę że MKK odżyło, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Widzę że MKK odżyło, pozdrawiam wszystkichGrzesiu,my rowniez ciebie witamy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Grzesiu,my rowniez ciebie witamy :clap: No ja tu już jestem od zeszlego roku temat mi znajomy :icon_twisted: ale miło mi za powitanie :lalag: ja was też witam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 I widzę wielkie sprzątanie na MZ chyba przed wyborczę :clap Mam nadzieję że te forum nie zejdzie na psy jak MZ :icon_twisted: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No i jestem, cześć wszystkim przeciwnikom ubecji. Jeszcze się tu niemogę odnależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No i jestem, cześć wszystkim przeciwnikom ubecji. Jeszcze się tu niemogę odnależć.Hejjjj Paczek.Daj cynk Lindzie,niech sie tu loguje. Pilna wiadomosc na MZ jej wyslalam,ale tam jesienne porzadki robia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hejjjj Paczek.Daj cynk Lindzie,niech sie tu loguje. Pilna wiadomosc na MZ jej wyslalam,ale tam jesienne porzadki robia. ;)Cześc, to chyba coś więcej jak tylko pożądki, tak myślę. a GLindzie oczywiście dam znać. Hej. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi