Vidlak Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Niestety nie wpadnę na piwko na barce, bo jadę z żonką na wczasy. Ale na następne spotkanie przybywam na 100% :)Prezes to my wpadniemy do Ciebie tylko powiedz gdzie będziesz na tych wczasach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Prezes to my wpadniemy do Ciebie tylko powiedz gdzie będziesz na tych wczasach :)no a jak wczasy to cała rodzinka :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Spoko chłopaki, wpadajcie kiedy chcecie. Ośrodek Leśny w Tucznie, bardzo fajne jeziorko. Będą rybki, c...i i zimne piwko. :) Jestem tam 17.07-27-07. :flesje: P.S. Wszystkiego Naj...Naj...Naj... dla Vidlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Spoko chłopaki, wpadajcie kiedy chcecie. Ośrodek Leśny w Tucznie, bardzo fajne jeziorko. Będą rybki, c...i i zimne piwko. ;) Jestem tam 17.07-27-07. ;) P.S. Wszystkiego Naj...Naj...Naj... dla Vidlakano to ok zobaczy sie ;) a tam w tym TUCZNIE pilnuj sie bo CIE utucza i sprzedadza :) :flesje: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 WITAM chciałbym zaprosic w to miejsce ludzi i miłosnikow motocykli typu chopper,cruiser,custom,classic.z ZACHODNIOPOMORSKEGO I OKOLICplanujemy wspolne wypady, spotkania ,dyskusje oraz wszystko co jest zwiazane z tymi motocyklami. ;)cholera, zadziwiająco mało chromu ma fzs, ale chętnie bym się podłączył pod dyskusję i wspólne przejażdżki :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 :flesje: ;) cholera, zadziwiająco mało chromu ma fzs, ale chętnie bym się podłączył pod dyskusję i wspólne przejażdżki ;) :biggrin: jest to temet tez dla miłosnikow wiec czuj sie zaproszony,i fajnie ze chcesz byc w naszym temacie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Spoko chłopaki, wpadajcie kiedy chcecie. Ośrodek Leśny w Tucznie, bardzo fajne jeziorko. Będą rybki, c...i i zimne piwko. ;) Jestem tam 17.07-27-07. :flesje: czy to to samo Tuczno, w okolicy Badnar (motoextreme w ostatni weekend), za Poznaniem?! bawiliśmy tam do poniedziałku ;) podaj szczegóły (możliwość noclegu, koszta,bezpieczne miejsce na moto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 czy to to samo Tuczno, w okolicy Badnar (motoextreme w ostatni weekend), za Poznaniem?! bawiliśmy tam do poniedziałku ;) podaj szczegóły (możliwość noclegu, koszta,bezpieczne miejsce na moto) Jest to Tuczno ok. 30km od Wałcza. Leci się bardzo fajną drogą z dobrymi winklami i nowym asfaltem. ;) Na terenie Tuczna są dwa duże jeziora oraz dwa tanie ośrodki. Byłem tam w zeszłym roku i jest naprawdę super. Za domek 2-osobowy płacę 30zł za dobę, czyli 15zł od głowy. Wypożyczenie łódki na cały tydzień kosztuje 40zł, więc tylko łowić rybki. :flesje: Sądzę, że moto można trzymać pod samym domkiem. Ja wjeżdzałem samochodem pod same drzwi. Dodaje linka dla zainteresowanych: http://republika.pl/cyrom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam wszystkich ;) jak widzę to jest szansa że nareście będą poruszane tematy na odpowiednim poziomie a nie bzdecenie po próżnicy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam wszystkich :flesje: jak widzę to jest szansa że nareście będą poruszane tematy na odpowiednim poziomie a nie bzdecenie po próżnicy ;) witam CIE nasz kolego,ciesze sie ze do nas zawitałes i jestes tu zawsze mile widziany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziejas i popieram Cię w 100% ;) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 cholera, zadziwiająco mało chromu ma fzs, ale chętnie bym się podłączył pod dyskusję i wspólne przejażdżki ;) :biggrin: Bandzior damy radę mam dwie puszki chromu w sprayu przy najbliższym spotkaniu coś wymyślimy ;) :flesje: niedługo szykuje się Stepnica czy już ktoś zna rozkład jazdy na tą impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Dziejas i popieram Cię w 100% ;) Seba TO LOGO JEST SWIETNE CZY MOZNA JE ADOPTOWAC DLA NASZEGO TEMATU?JUZ JUTRO WYJAZD NA STEPNICE-BEDZIE SUPER :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Z logo zawsze można coś wymyślić ;) wszystko można :flesje: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 NO TO OK :flesje: JUZ PAKUJEMY SIE NA STEPNICE,MAMY DYLEMAT CZY ZNOW BRAC DWA KONIE I AUTO?TAK TO JEST JAK SIE MA ZA DUZO ;) NA GŁOWIEALE DAMY RADE ;) GRUNT TO DOBRE SAMOPOCZUCIE I ZAJEBISTA ZABAWA W DOBOROWYM GRONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi