premislauss Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 hey! jaki dać wydech do NSRki 125 żeby poprawić jej brzmienie i wygląd? dorwałem teraz od kumpla wydech z R1 i zastanawiam się czy to dobry pomysł załażyć go? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Wydech z R1 do NSR to chyba nie najlepszy pomysł :biggrin: . Stracisz kompresję, a co do wyglądy to raczej taka tuba nie za dobrze będzie wyglądać przy takim niewielkim moto, no ale kwestia gustu :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no co Ty nie powiesz.... http://bikepics.com/members/prawy/03nsr125/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Niewiadomo jak to się spisuje podczas jazdy, ale wygląda OK, pomyliłem się :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) koncowke mozesz zalozyc ale dyfuzora nie zmieniaj bo starcisz moc albo zmien na jakis sportowy dedykowany hondzie nsr 125i tak watpie zebys jej bardzo zmienil odglos 2t nie zmienisz odglosu on zawsze bedzie brzeczal mi sie ten odglos podoba;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Polecam wydechy Arrow dedykowane do NSR :icon_biggrin: ja mam taki i dzwiek super, nie ma juz tego skuterowego pierdzenia tylko jest powazny odglos a przy tym nie jest zbyt glosny, no moze powyzej 8tys obrotow slychac go juz jak rasowa 600tke ale wg. mnie jest to tylko zaleta :biggrin: mam kompletny uklad (dyfuzor+koncowka) i przyznam ze dodaje on troche mocy :icon_biggrin: zatem jak najbardziej polecam - Arrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 brzmi jak 600? :icon_biggrin: chyba przesadziles :icon_biggrin: jak moze 2t brzmiec jak 4t :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Polecam wydechy Arrow dedykowane do NSR :icon_biggrin: ja mam taki i dzwiek super, nie ma juz tego skuterowego pierdzenia tylko jest powazny odglos a przy tym nie jest zbyt glosny, no moze powyzej 8tys obrotow slychac go juz jak rasowa 600tke ale wg. mnie jest to tylko zaleta :biggrin: mam kompletny uklad (dyfuzor+koncowka) i przyznam ze dodaje on troche mocy :icon_biggrin: zatem jak najbardziej polecam - Arrow. Kolega ma końcówkę Arrow w Aprili RS 50 i jest taka głośna że gdy rusza to ciężko jest znieść dzwięk silnika przekraczającego 10tys. obr/min...ale może tylko on tak ma...i to jest takie straszne pierdzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 co myslicie o wydechu Arrow ?? oplaca sie go kupywac czy lepiej zainwestowac kase w jakis inny.. chodzi mi o wydech do nsrki 125 2000r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Zakładaj śmiało od R1 ja w RG 80 mam od zx6r wydech i mi własnie porawiło osiagi a nie pogorszyło nie słuchaj tych "mechaników" Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 efekty akustyczne może porawiło ale z charakterystyką pracy jest lipnie chyba że wsadziłeś na stary tłumik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Kup sobie jakis sportowy tlumik do NSR 125 (byl niedawno na allegro) .Wydech to w 2t bardzo wazny element. najlepiej nie zmieniaj tego tlumika. a jak niechcesz sluchac tego dzwieku to kup soebie jakas 6-setke. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Zakładaj śmiało od R1 ja w RG 80 mam od zx6r wydech i mi własnie porawiło osiagi a nie pogorszyło nie słuchaj tych "mechaników" Chłopcze nawet nie masz pojęcia jak wazny w 2T jest układ wydechowy a Ci "mechanicy" mają racje!Radze poczytać sobie odpowiednie książki !!! P.S. A co ty nie miałeś w swoim RG 80 to sam Pan Bóg nie wie !!!! heheheheh jak coś piszesz to pierw pomyśl albo w ogóle nic nie pisz dobrze ci radze specjalisto !!! Edytowane 26 Lipca 2006 przez HONDA_ NS-1_FREAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 nsr jest to 2T a R1 to 4T wiec wniosek taki ze bedzie sie molil i bedzie slaby . nie polecam ci dawac takiego tlumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 wiec jaki tlumnik mozna wsadzic do nsrki 125? zeby polepszyc dzwiek by byl glosniejszy i nie pierdzial tak bardzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi