Vanishing Point Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam podobnie. Co do odgłosów podczas zmiany biegów to trzeba wyczuc żeby były jak najmniejsze. A reszta to taki swojski urok tej maszyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Będę dalej drążył temat. Do dźwięków już zdołałem się przyzwyczaić, skoro te typy tak mają. Mam nowy objaw a mianowicie przy wkładaniu jedynki występije lekkie szarpnięcie do przodu. Proszę o opinię, czy te typy tak mają, czy może niedokońca wysprzęgla z powodu rozciągnięcia linki lub jakiejś innej przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 przy wkładaniu jedynki występije lekkie szarpnięcie do przodu. Proszę o opinię, czy te typy tak mają, czy może niedokońca wysprzęgla z powodu rozciągnięcia linki lub jakiejś innej przyczyny? Oczywiście że mają.Chyba większość motocykli przy wkladaniu jedynki delikatnie szarpnie i kliknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 czym wiekszy sprzet tym mocniej szarpie :)przy odpalaniu moto i jak troche go nagrzejesz to wrzucajac jedynke jest glosne klik i szarpniecie, potem juz jak pojezdzisz to jest spokoto normalne wielu znajomych tez tak ma i to nie tylko w cruiserach ale takze w scigaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Z tym szarpnięciem to jest to mniej odczuwalne przy małych obrotach (bez zsania) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Mam nowy objaw a mianowicie przy wkładaniu jedynki występije lekkie szarpnięcie do przodu. Proszę o opinię, czy te typy tak mają, czy może niedokońca wysprzęgla z powodu rozciągnięcia linki lub jakiejś innej przyczyny? Tak mają. Pomaga kilkukrotne wciśnięcie/puszczenie sprzęgła - to jeśli chodzi o zimny silnik. Nie wyeliminujesz tego. W przypadku ciepłego juz silnika - zawsze odczuwam lekkie jakby kopnięcie do przodu w momencie wrzucenia jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi