01kriters Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja mam w swojej R6 białe zegary, i powiem Ci że nic tak nie dodaje mocy jak właśnie białe zegary :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja mam w swojej R6 białe zegary, i powiem Ci że nic tak nie dodaje mocy jak właśnie białe zegary :biggrin:W końcu ktoś na temat :DAle sam robiłeś te zegarki ? Też mógłbyś zdjeciami zarzucić. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A jak przyjadę do Warszawy to co tam będę robić ? przenocujesz mnie ? :DA czemu nie :biggrin: Dobra przejdźmy do tematu. Wiem że zegary można w paint-cie zrobić ale niewiem jak to wyjdzie. A wy w jakim programie robiliście zegary ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) W końcu ktoś na temat :DAle sam robiłeś te zegarki ? Też mógłbyś zdjeciami zarzucić. R6 fabrycznie ma białe tarcze, sam "design" liczników bardzo mi się podoba, prosta surowa forma - najpotrzebniejsze wskazania, zero zbędnych pierduł. Może tylko brakuje Shift Light. http://www.bikepics.com/pictures/042136/ A takie liczby to ja lubie najbardziej, na czarnej tarczy prawie niemożliwe do osiągnięcia :biggrin: (chociaż to nie moje): http://www.bikepics.com/pictures/051441/ Edytowane 5 Lipca 2006 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 R6 fabrycznie ma białe tarcze, sam "design" liczników bardzo mi się podoba, prosta forma - najpotrzebniejsze wskazania, zero zbędnych pierduł. Może tylko brakuje Shift Light. http://www.bikepics.com/pictures/042136/No fajnie to wygląda . Myślę że jak on zamontuje te które pokazał może to też ciekawie wyjść. (Chociaż te buźki to już kwestia gustu) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja swoje tarcze robiłem w Zoner Photo Studio 8 a ostateczne poprawki to w paincie (znaczy wymazanie czarnych plamek) Edytowane 5 Lipca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 WitamNono fajne,ciekawe zegary te mordki też są spoko jeśli masz już założone to przejedź sie do jakiegoś znajomego który ma aparat cyfrowy albo cyknij foty telefonem o ile taki posiadasz.........Ogólnie zastanawiam sie nad czymś takim w suzi ale tam jest duży licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a mam pytanie jak wy zalatwiace sprawe poprawnosci wskazan? no jednak jakos licznik jest wyskalowany... ale dzieki temu mozna zrobic to co napisal markos w innym temacie czyli napisac zamiast 50 -220 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) jak to jak z wyskalowaniem ja wrzuciłem swoje wcześniejsze "tablice" z liczników na skaner i w programie do edycji zdjęć zmieniłem tylko kolory i dodałem te "mordki" czli wszystko pokazuje tak samo dokładnie jak wcześniemacie dla niedowierzających tak wygląda tablica na skanerze :D a mam pytanie jak wy zalatwiace sprawe poprawnosci wskazan? no jednak jakos licznik jest wyskalowany... ale dzieki temu mozna zrobic to co napisal markos w innym temacie czyli napisac zamiast 50 -220 hehe strasznie dziwne ptania zadajecie :P przecież nie będę robił tego na oko :biggrin: Edytowane 5 Lipca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 wierzyc wierze tylko sprawdzam czy Ty o tym pomyslales :biggrin: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Daje foto tych zegarow: http://img280.imageshack.us/img280/950/img2255small6nl.jpgCo do zdjecia podswietlenia w nocy to go nie ma :D Nie bede u niego siedzial caly czas...Musicie sie zadowolic tym co jest :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie powiem... calkiem ciekawie to wyszlo :biggrin: mi sie podoba ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) ja, tez u siebie mialem biale zamontowane seryjnie :biggrin: chyba jak w wiekszosci Aprili http://w1.bikepics.com/pics/2006/06/17/bik...612816-full.jpg aczkolwiek nie sa nie wiadomo jakie :D a z tego co widizlaem to podswietlenie jest pomaranoczowe chyba Edytowane 5 Lipca 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Daje foto tych zegarow: http://img280.imageshack.us/img280/950/img2255small6nl.jpgCo do zdjecia podswietlenia w nocy to go nie ma :D Nie bede u niego siedzial caly czas...Musicie sie zadowolic tym co jest :icon_mrgreen: pzdr Efekt niezły pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ładnie wyszło ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi