kermadec Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam wszystkich. Oto dzisiaj nastąpiła ta piękna i utęskniona chwila - nabyłem konia :cool: Honda NTV 650,rocznik 1991,przebieg 57000km. Narazie jedna fotka robiona na szybko telefonem.Jak sie uda to będą ładniejsze niedługo. http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C07%5C01...623861-full.jpg Do zobaczenia na trasie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 nabyłem konia Patrzyles mu w zeby przed zakupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 UUUUUUuuuu...piękne to :cool: Co jak co mi sie spodobała ta Hond'zia pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :lapad: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Patrzyles mu w zeby przed zakupem? Zajc....ja Cię proszę....wstaw se avatar :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Gratulacje. Ładna maszyna. Z tego zdjęcia wynika, że niezła sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Baaaaaardo zadbana ,kongratulejszons :lapad: pzdr seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Patrzyles mu w zeby przed zakupem?ten koń nie ma zębów!!!!P.S. podobnie jak Ty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Czy to koń, czy nie koń to bez znacznia :lapad: Najważniejsze, żeby była wierna i lojalna. :) Bardzo ładna Honda. Gratuluje :cool: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Zajc....ja Cię proszę....wstaw se avatar :cool:Ale po co?? :) ten koń nie ma zębów!!!!P.S. podobnie jak Ty!!!!eeeej no-dolne jedynki jeszcze mam :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ale po co?? Żebym od razu widział czego nie czytać :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ładna gratuluje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Gratuluje:) ale że się nie bałeś jej postawić na Śląskiej .....no nie wiem nowy motocykl a już nie szanujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 WitamGratuluje zakupu i bezawaryjnej jazdy życzęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 :lapad: ładna no i V-łka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A juz myslalem ze nic nie kupisz bo ciagle narzekales i marudziles na forum :lapad: No i jeszcze to ograniczenie dot poszukiwania moto tylko w granicach Szczecina.Na poczatku miala byc sv.Ostatecznie zdecydowales sie na ntv.Przynajmniej uklad cylindrow pozostal :cool: Gratuluje zakupu i szerokiej drogi zycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi