kedzior Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam od poniedziałku jestem jak narazie szczęsliwym posiadaczem nowiuśkiej Yamahy DT 50 R. przejchałem już 480km. docierając i pozwoliłem sobie dziś sprawdzić ile pojedzie- zawiodłem się bo na prostej wyciagneła 47km/h a pod stromsza górkę asfaltową nie chciała podjechac, skąd tak mała moc?? Silnik przez pierwsze 100km bardzo się grzał, jechałem przez 30min. i juz się zapalała kontrolka wiec postój i dmuchanie na silnik... nie mam pojęcia co mysles o tym motorku bo wyglada super, zawszieszenie boskie tylko brak mocy i to taki brak ze moto się nie radzi..... moze to jakiś wadliwy egzemplarz....... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Po prostu odblokuj moto i twoja yamaszka bedzie mocniejsza :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 A zalałeś w ogóle płyn do chłodnicy? :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jasne ze zalałem płyn. ale moim zdaniem motorek i bez odblokowania powinnien się radzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Przecież według prawa prędkość maksymalna motoroweru to 45km/h, więc raczej sobie bez zdjęcie blokad nie poszlejesz :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgadzam się z poprzednikami. Praktycznie każda nowa 50-tka jest fabrycznie zablokowana do tego stopnia aby nie osiągała więcej niż ok. 45 km/h Z pewnościa podobnie jest w twoim przypadku... Musish zdjąć blokady, wtedy nie poznash swojej mashyny :lapad: Pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 silnik minarelli am6. Wiec wiadomo o co chodiz. szukaj zwezek, rozpruj dyfuzor, sprawdz cdi, filtr i gaznik. Po odblokowaniu powinien leciec 80 spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Proponuje przenieść tą rozmowe do przyklejonego tematu o DT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi