bmwm5fan Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 pewnie znowu jakieś herezje typu zrzucanie oporów magnetycznych z silnika, na allegro siedzę długo, sam napisałem 2 świetne poradniki tuningowe, ale dzieciom wierzyć nie można i właśnie na to mi wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 co tu dużo mówić........ trzeba sobie radzić w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 cytuję "Oczywiscie tuning jest bezpieczny i nie zuzywa czesci silnikowych" no no tak sobie mów,,, koles ma taki licznik jak mój kolega w sr pewnie. kumpel mówi mi 50tka idzie 95km/h, ja mówie moja 80-tka idzie troche ponad 100 , a on mi tak mówi, no to pojechaliśmy na prostąi jade koło niego , on na liczniku ma 90 a ja na swoim 65km/h to jest bujda,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Oczywiscie tuning jest bezpieczny i nie zuzywa czesci silnikowych - a wogule istnieje taki tuning?? :icon_mrgreen::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 raczej nie :icon_mrgreen: chyba, że u ruskich już to wymyślili, oni to wszystko umieją :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 jest taki tuning :biggrin: OPTYCZNY hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 6 zeta to jeszcze nie majątek, ale moze faktycznie lepiej byłoby wydać na zupke i cieszyc sie jazda:) a ogółem jeśli chodzi o tuningi to tu są konkrety (kosztujące konkrety:P ) :http://www.widget.czest.pl/hondambx.php?id=tunning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wy sie chyba nie znacie na tuningu, tu napewno chodzi o wymiane licznika na jakiś inny, tak, zeby pokazywał 120 przy 50, i dlatego nic sie szybciej nie zuzywa... jak ktoś mi da 6 złotych, to sam chetnie napisze taki poradnik. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) nio to ja wam daje teraz napisze poradnik do wszystkich motorowerów ZUPEŁNIE ZA DARMOCHE!!: chcesz zwiększyć moc i prędkość?? nic trudniejszego :P odginasz membrane, zmieniasz gaźnik na 19/21 w ostateczniści na 24, kupujesz zestaw tuningowy cylinder/tłok/ pierscienie 70 lub 80cmm :biggrin: aby sie silnik szybko nie zje*ał wymien wał na sportowy, do tego sportowy wydech. sportowe sprzęgło ze sprężynami,, jeszcze jakies odblokowane CDI (można to też samemu zrobić) przestawiamy zapłon dajemy stożkowy filtr powietrza i maszyna wymiata :P :D Edytowane 5 Lipca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja proponuje........................... Kupić nowe moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Kupić nowe moto taka opcja jest brana pod uwage wtedy gdy niejeździsz najlepszym moto w swojej klasie ale gdy np. masz w hooooj kasy i jeszcze troszke, jeździsz nowym dt50 lub tzr 50, brakuje ci do prawka pare latek, a podstawowa moc to juz za mało:P Edytowane 5 Lipca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 wtedy moge nawet zaplacic Ci te 6 zeta za Twoj super poradnik Bubaziom :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 sprzedający chciał rozśmieszyć ludzi na allegro żeby nie było tak ponuro 20km hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item112231208.html To jeszcze lepszy sposób na "TUNING"! Czego to luzie nie wymyślą dla pieniędzy. I już znalazł kilku frajerów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Zapamiętałem ten post i zapragnąłem sprawdzić czy rzeczywiście ten tuning jest taki zły jak podajesz. Śmiem twierdzić, że krytykujesz gościa bez powodu. Kupiłem od niego tego e-booka i się okazało że bardzo porządny poradnik. Od razu zabrałem się za rasowanie skutera i efekty są jak w opisie z allegro! To nie jest nic dla frajerów, albo jakiś podrzędny wyrwigrosz! Arcyciekawy i solidny text, okraszony odpowiednimi zdjęciami. Seryjnie to to jest super pomysł. Nie widziałem tak taniego i skutecznego tuningu. Nie wiem jak możesz krytykować coś, czego nie czytałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi