motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jak w temacie co o tym sądzicie, na czym to moze polegac??? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=111885969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Na opowiadaniu głupot bo bez zmian gaźnika wydechu i przeróbek kanałów czyli faz rozrządu nie uzyskasz około 20 Km jak tam napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam. Chce Ci sie bawić zaryzykuj 6zł i kup :icon_mrgreen:Później się podziel z nami wrażeniami jak Twoja honda ma 20km :buttrock: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 no sam jestem ciekaw co to za tuning bedzie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Mam gdzies takie bajki na kompie (ktos mi przyslal)Szkoda 6zł, a kase na tuning lepiej wydaj na benzyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ROZEK jesli mozesz to wyslij mi to na gg albo na mailaz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 http://members.lycos.co.uk/pawelroszkowski/tuning-mbx.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Wg. mnie to jest wszystko skopiowane ze stron www i nic wiecej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Wg. mnie to jest wszystko skopiowane ze stron www i nic wiecej Pozdrawiam!Do tego bezmyslnie bo sporo tam głupot jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam. No wiecie chłopaki nie wiadomo co jest z tej aukcji na allegro a co w tym co Rozek dał.Może jest zupełnie co innego napisane :lapad: Albo coś dodane :cool: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ale nie zmienia to faktu ze spodziewac sie mozna badziewia :lapad: po porstu glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Znaja cludzka naiwnośc to z tym tuningiem jest podobnie jak z cudownym tuningiem do dt ktury niedawno pojawił sie na allegro i też jest to ściągnięte z neta.... Ale jak komus niechce sie dobrze poszperac w necie ot kupi to i będzie myslał ze odkrył conajmnie ameryke :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewy Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Takiej smiesznej aukcji jeszcze nie widziałem a i sprzedający ujawnia , ze ortografia to nie jego mocna strona :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No i skoro to jest jego wlasny wytwor to niech to opatentuje cwaniak :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No i skoro to jest jego wlasny wytwor to niech to opatentuje cwaniak :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Chyba ze ma 13 lat , znalazł to w necie i chce sprzedać bo mu mama kieszonkowego nie daje :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi