Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=90...68972&q=erzbergpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ehhh rozmarzyłem się :buttrock: Kolesie wymiatają, a kondyche to oni maja nieziemska :icon_mrgreen: Takie poniewieranie po wszelkich syfach, skałach, polach, dolinach i lasach świetnie się ogląda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale niezły hardcore Była kiedyś relacja z takiego rajdu w jednośladzie i tam mówili że panuje zasada Jeżeli jest coś dla ciebie za trudne to znaczy że jestes za slaby.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 1300 startujących. Kończy 30...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 w tym jak widac na filmie, dla paru osob ten rajd bedzie ostatni w zyciu filmik wymiata ,sama elita motocross i enduro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ładne, ładne, aż miło popatrzeć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 mnie tam ciarki prechodziły jak wdziłem ta niekonczącą się odchłań głazów. trzeba byc kozakiem.. bez kitu. :icon_mrgreen: :buttrock: Podobne odcinki są w Gorcach ale kamienie sa o połowe mniejsze, podjazy duuuzo mniej strome i krutsze a i tak to ledwo przejezdzam z kumplami. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Niezły hardkor,coś podobnego jest w Rumunii organizowane tylko nie wiem jakie to miasto ale oglądałem kiedyś relacje,też cholernie trudny rajd. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Niezły hardkor,coś podobnego jest w Rumunii organizowane tylko nie wiem jakie to miasto ale oglądałem kiedyś relacje,też cholernie trudny rajd. Dokładnie, w Rumunii jest rajd Red Bull roManiax: http://www.redbullromaniacs.com/en/index.php Jest to najtrudniejszy rajd enduro na świecie. Erzberg powszechnie uważany jest za drugi w tje klasyfikacji. Posłuchajcie Kurta Nicolla z GB: "Ten rajd zrujnuje twój motocykl, ten rajd zrujnuje ciebie, ten rajd spowoduje, że już nigdy nie będziesz chciał tu przyjechać". :icon_mrgreen: pzdr OT - Czy ktoś ma może patent, jak taki film zgrać na dysk? dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 To jest RedBull Romanics :icon_mrgreen: Ma ktoś może linka z filmem z tego wydarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 klikasz z boku downolad sciagasz malutki plik pare kb i siagasz odtwarzacz google :buttrock: ogladasz film na kompie (tj musi Ci dosc do konca szara linia w odtwarzaczu) i w winxp w moich dokumentach/moje filmy/ gogle blabla jest plik 310 MB i to ten film :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 :D "Ładne" :buttrock: Mi się podoba...niezły hardcore :icon_mrgreen: (wpadłbym tam na DT..hahaha... :D "smiech na sali" :buttrock: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja myślałem że Pastrana to tylko we Freestylu tak wymiata a tu widze chłopak w najtrudniejszych rajdach enuro daje sobie rade.Ciekawe czy jego kumple Stenberg i Adams też tak umieją :lapad: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 No rajdzik niezły! Ale DT 80 na pewno przejedzie :lapad: . czy jego kumple Stenberg Z tego co wiem to Twitch to nie jest kumpel Pastrany :cool: Uważa go za nudziarza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 no może i nie ale dałem go jako przykład pisząc kumple chodzi mi o to że razem startują w zawodach najwyższej rangi we freestylu :lapad: A kto kogo lubi tego juz nie wiem. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi