marcek007 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam. Mam pytanko. co myślicie o Triumph TT 600. Może ktoś jeździ takim moto. Jak się to sprawuje. Jak z awaryjnością i kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 witajjezeli "uroda" tego moto ci pasuje to pozatym jest spokoma bardzo dobre heble prowadzenie jest wzorowe zero awaryjności ,ale pewnie zaraz ktoś napisze że co japonia to japonia lub co Honda to Hondai kup lepiej F2 lub cos w tym stylupozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Zrobiłem paredziesiąt km na tym moto i co mogę powiedzieć?Hmm...Motocykl leciutki, zbiera się całkiem nieźle, łatwo idzie na gumę z gazu.Podoba mi się brzmienie na seryjnym tłumiku, jest zaskakujązo głośny w czasie jazdy.Słąba widoczność w lusterkach.Pozycja prawie tak wygodna jak na mojej F3. Zajebiste siedzenie, nie za miękkie, nie za twarde. W pełni nadaje się do wypadów z plecaczkiem. Szeroki dość nisko osadzony zbiornik sprzyja wysokim tankbagom.Przy większych prędkościach (około 200km/h) wydawał mi się mało stabilny ale to może być wina tego egzemplarza (po 2 dzwonach :icon_mrgreen:)Motocykl bardzo ładny, wzbudza duże zainteresowanie wśród motocyklistów - bo to Triumph. Wśród laików wzbudza mniejsze - bo to Triumph. Co ciekawe, bardzo podoba się płci pięknej.Z nowymi częściami nie jest źle bo jest importer, używek nie ma w ogóle. Co do awaryjności to właściciel nie miał żadnych kłopotów, w sumie jeździ nie dużo ale bardzo nerwowo i dynamicznie. Nic się nie działo.Był kiedyś w jakiejś gazecie test 10 sześćsetek i Triumph tam nie wypadł najlepiej bo był 10-ty. Już nie pamiętam dlaczego.Ogólnie TT600 nie robi na mnie większego wrażenia ale jak Ci się podoba i chcesz coś egzotycznego to kupuj i nie będziesz żałował, no chyba, że przy odsprzedaży :buttrock:Jak dla mnie, całe czarne malowanie prezentuje się najlepiej ze wszystkich (na żywo oczywiście) i kup lepiej F2 lub cos w tym stylu Troche nie ten przedział cenowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Tez mi sie podoba triumph i niewiem czemu w polsce ich tak malo. Za nasza zachodnia granica jest ichod groma a u nas?? Nico i niewiem czemu bo np taka daytona triple 675 jest cudna. Cos sie importerzy nie staraja. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Tez mi sie podoba triumph i niewiem czemu w polsce ich tak malo. Za nasza zachodnia granica jest ichod groma a u nas?? Nico i niewiem czemu bo np taka daytona triple 675 jest cudna. Cos sie importerzy nie staraja. Pozdr Coś o tym wiem...sam zaryzykowałem i zanabyłem drogą kupna nowiutkiego Triumph Sprint ST. Jest zaje...fajny :biggrin: A jak gada....miodzio. Niestety póki co jest to tzw "egzotyk" na naszym rynku a żeby się czegoś o nim dowiedzieć muszę odwiedzać stronki brytyjskie bo tam tego jest troszkę. Może za jakiś czas i u nas jakoś się przyjmą sprzęty zza kanału La Manche. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Hej,jeśli chodzi o markę Triumph to rzeczywiście jest egzotyczna...Wiadomości można szukać na:www.triumphrat.net, www.t595.net, www.t955i.net, t5net.de i innych www, ale żadna z nich nie jest po polsku :biggrin: TT to najbardziej japoński z Triumphów ... cztery gary, 600ccm ... zbyt typowe hihi ... pozdrawiam,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Podpinam się pod temat i proszę o jak najwięcej informacji na temat tego modelu. Jak wypada w konfrontacji z innymi 600 tkami( f3, t-cat, zzr , gsx600f etc.) ? Ktoś na forum w ogóle posiada takowy sprzęt? Może widzieliście jakiś test w ŚM czy Motocyklu i udostępnicie skany? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Sorki ze post pod postem , ale naprawde nikt nic nie wie na temat tego moto?? Czy to az tak rzadki okaz ze nie warto w niego sie pakowac. Na allegro tego tez malo... A taki tt600 2000r juz na wtrysku, rama alu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też się dziwiłem że nikt nic o tym moto nie pisze, ale co tam.Ja wybrałem CBR F4 i jestem super super zadowolony. Co prawda zrobiłem nim dopiero 5000km ale nie widzie powodu żeby się przyczepić i wszystkim polecam nawet na pierwsze moto bo do 6tyś jeździ naprawde delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie_18 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam, potrzebuje czesci do triunph tt 600, konkretnie lewa stopke oraz plastiki lewej strony i przednik blotnik, jak by ktos widzial prosze o kontakt na gg12817242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jakbyś chciał tłumik przelotowy prowadzony wysoko pod zadupkiem to pisz ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi