Greedo Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 skonczylam. A wode spuściłas? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 pocaluj mnie w dupe palancie. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 pocaluj mnie w dupe palancie. No Greedo, rozkochałeś ją w sobie :lapad: Lovelasek z ciebie :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 hehe kladiusz on mnie akurat najmniej interesuje :lapad: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 no filmiki ciekawe dają do myślenia, raczej ich mamie nie pokaże bo mi jeździć zakaże a ja tam to mamie pokazalem...troche sie zdegustowala ...ale powiedzialem jej ze ja tak jezdzic nie bede :lapad: i sie uspokojła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) No Greedo, rozkochałeś ją w sobie :lapad: Lovelasek z ciebie :cool: Widzisz, ma sie te sposoby na naiwne małolaty, nie? :) Edytowane 2 Lipca 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ALE SE NABIJACIE LICZNIKI SPAMERZY!!!:lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Kolesiowi życzę szczęścia a tak w ogóle to do wszystkiego trzeba mieć umiejętności,nwaet do wywalania się tyle że na drodze nie ma barierek z gąbką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ost. film najbarziej dziala na psychike. dlatego m.in. nienawidze sportu (niekoniecznie na torze, ale na ulicach-wyscigi itd) motocyklowego. predkosc zabija. to błędne myślenie że prędkość zabija - zabija brak wyobraźni i brawura oraz brak umiejętności. wszystko zależy od drogi i warunków meteo jak masz dobrą drogę dobrze wyczuty sprzęt i odrobinę wyobraźni to możesz jechać szybko i nic się nie stanie pod warunkiem że nie przegniesz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Takie filmy powinni pokazywać na kursie na kategorie A, może by ludzie troszke pomyśleli zanim wsiądą na motocykl. Może komus takie filmiki uratuja życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 [...] zmien forum na jakies traktujące o marzeniach nastolatek lub "w CiO sSiEm uBrAc nA iMpresSkeM" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Moje dwa grosze, raczej skierowane w strone poparcia dla malolaty. Przy wiekszej predkosci ogromnie skraca sie czas na reakcje a nie wierze, ze na motocyklach kryszatlowe kule macie i zawsze wiecie co czeka za winklem. Moze to kwestia definicji ale nie pojmuje na jakiej innej drodze poza torem wyscigowym, pocinanie 200km/h jest dostosowaniem predkosci do warunkow jazdy. Przyklad z samolotem jest wziety kompletnie z dupy i to jest wysoka juz abstrakcja, a moze taki zarcik familijny to mial byc. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Takie filmy powinni pokazywać na kursie na kategorie A, może by ludzie troszke pomyśleli zanim wsiądą na motocykl. Może komus takie filmiki uratuja życie.Czy ja wiem. Jak ktoś nie ma wyobraźni lub ma przerost ego nad umiejętnościami (wątpliwymi zazwyczaj) to i tak będzie ciął te 2 paczki gdzie sie da. I zapewne jeszcze myślał że ON DA RADE. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 to błędne myślenie że prędkość zabija - zabija brak wyobraźni i brawura oraz brak umiejętności. wszystko zależy od drogi i warunków meteo jak masz dobrą drogę dobrze wyczuty sprzęt i odrobinę wyobraźni to możesz jechać szybko i nic się nie stanie pod warunkiem że nie przegniesz.pozdrawiam Przy jakiej predkosci jest u Ciebie juz przegiecie?...akurat w Polsce drogi wszedzie takie same (nawet obwodnice)...a predkosc zabija...i nie koniecznie z Twojej winy...mozesz jechac 160, a z bocznej wyjedzie jakis wedkowy dziadek i nie bedzie Twoja wina,ale zaplacisz wysoka cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie traktujmy może określenia "prędkość zabija" tak dosłownie. Gdzieś wcześniej ktoś napisał, że zabija nagłe zatrzymanie a nie prędkość, co w pewien ironiczny sposób dotyka istoty sprawy. Bezsprzecznym jest jednak fakt, że czynnikiem decydującym w statystycznej większości wypadków jest właśnie nadmierna prędkość. Czasem i 70km/h jest nadmienrną prędkością, a czasami 200km/h nikomu krzywdy nie robi. Jednak ten jadący 200km/h ma znacznie większe szanse na zjechanie na błękitny szlak i nierzadko zabranie ze sobą pasażera na gapę... :biggrin:Rozsądku nigdy za wiele. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi