Qóba Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzidzi, przegięcie rury... Ja płaciłem 10zł w MDKu :biggrin:Mój qmpel w OSK płacił 50 zł ... Ale 100zł za karte!? To bardzo dużo :icon_mrgreen: Pozdr. i powodzenia na egzamie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 No wiesz mogłem mieć od ręki za free w szkole i nic nie umieć... a tu chodzimy z ludźmi robiącymi prawko i dosyć sporo można sie dowiedzieć :biggrin: jutro egzamiiiin pisemny :wink: a 18 praktyczny ... :icon_mrgreen: Trzymać kciuki jade na egzamin :P o 17 powiem czy zdałem :wink: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ogółem 3mam kciuki, ale nie ma bata żebyś sobie nie poradził... zdawalem na karte jakies 3 lata temu czy 4, moj brachol w tym roku i nic sie nie zmienilo, wykaż chęci, usmichaj sie i bedzie si! pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 W szkole mogłem mieć za friko i to bez żadnego egzaminu - nawet z przepisów! tylko po co ? ludzie ja egzamin na karte motorowerową zdawałem na parapecie podczas 5 minutowej przerwyFacetka zadawała mi pytania kto ma pierwszeństwo na skrzyzowaniu i takie tam 5 pytań ze skrzyzowań.......(Oczywiście potem miałem jeszcze jeden sprawdzian który zorganizowali mi rodzice :icon_mrgreen: )Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) No wiesz mogłem mieć od ręki za free w szkole i nic nie umieć... Też mi się taka kasa wydaje przegięciem za karte motorowerową. Poza tym skoro mówisz że jeździsz od 4 lat to musisz mieć jakieś doświadczenie. Więc nie rozumiem twoich obaw z tym `i nic nie umieć` Edytowane 30 Czerwca 2006 przez wygadana_bestia Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 A wiek, który masz napisany jest prawdziwy? Bo jeżeli nie to nie zdawaj karty motorowerowej tylko odrazu A1 (jeżeli masz 16 lat oczywiście). Pozdrawiam Mario :icon_mrgreen:niekażdy ma hajs na A1 a karta motorowerowa to już coś bo może se pojeździć małym motorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 mój egzamin był banalny: przejechać przzez miasteczko o wyglądzie miasta ( za jedno podparcie się nogą - klapa ) a potem test z 15 pytankami. co do testu to jedna odpowiedź co do wypadków pieszych była następująca: PONIEWAŻ PRZECHODZĄ NA ZIELONYM ŚWIETLE. Ja zdałam 14 na 15 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ważne, żeby jednak nie bagatelizować tego "egzaminu". Trzeba się do niego przygotować jak do każdego innego, ale może mniej intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Gadaj czy zdałeś czy nie Pewnie zdałeś. A tak jeśli jeździsz od 9 roku życia to co się martwisz ja zacząłem w wieku 11 lat, nie żadna sztuka a teraz to wszyscy zdają na skuterkach więc nie ma problemu :wink: nie tak jak dawnie jak ja na Simku SR51 Enduro Electronic była zabawa :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoMas3k Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ja zdałem 23/25 :icon_exclaim: a nauczyciel zatwierdział zdanie nawet tym którzy w ogóle nie potrafili jeździć na moto, wszystko za free mieliśmy tam z 3 lekcji przygotowania na technice i sprawdziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 kolo przelozyl termin na sierpien, akurat jak jade do chorwacji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi