Skocz do zawartości

Karta motorowerowa

Sloniu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz mogłem mieć od ręki za free w szkole i nic nie umieć... a tu chodzimy z ludźmi robiącymi prawko i dosyć sporo można sie dowiedzieć :biggrin: jutro egzamiiiin pisemny :wink: a 18 praktyczny ... :icon_mrgreen:

Trzymać kciuki jade na egzamin :P o 17 powiem czy zdałem :wink: :P

W szkole mogłem mieć za friko i to bez żadnego egzaminu - nawet z przepisów! tylko po co ?

ludzie ja egzamin na karte motorowerową zdawałem na parapecie podczas 5 minutowej przerwy

Facetka zadawała mi pytania kto ma pierwszeństwo na skrzyzowaniu i takie tam 5 pytań ze skrzyzowań.......

(Oczywiście potem miałem jeszcze jeden sprawdzian który zorganizowali mi rodzice :icon_mrgreen: )

Pozdrawiam MUMA

No wiesz mogłem mieć od ręki za free w szkole i nic nie umieć...

Też mi się taka kasa wydaje przegięciem za karte motorowerową.

Poza tym skoro mówisz że jeździsz od 4 lat to musisz mieć jakieś doświadczenie. Więc nie rozumiem twoich obaw z tym

`i nic nie umieć`

Edytowane przez wygadana_bestia

A wiek, który masz napisany jest prawdziwy? Bo jeżeli nie to nie zdawaj karty motorowerowej tylko odrazu A1 (jeżeli masz 16 lat oczywiście). Pozdrawiam Mario :icon_mrgreen:

niekażdy ma hajs na A1 a karta motorowerowa to już coś bo może se pojeździć małym motorkiem

• 2 tygodnie później...

mój egzamin był banalny: przejechać przzez miasteczko o wyglądzie miasta ( za jedno podparcie się nogą - klapa ) a potem test z 15 pytankami. co do testu to jedna odpowiedź co do wypadków pieszych była następująca: PONIEWAŻ PRZECHODZĄ NA ZIELONYM ŚWIETLE. Ja zdałam 14 na 15 :icon_mrgreen:

Gadaj czy zdałeś czy nie Pewnie zdałeś. A tak jeśli jeździsz od 9 roku życia to co się martwisz ja zacząłem w wieku 11 lat, nie żadna sztuka a teraz to wszyscy zdają na skuterkach więc nie ma problemu :wink: nie tak jak dawnie jak ja na Simku SR51 Enduro Electronic była zabawa :icon_biggrin: