hbr Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Czlowieku nikt tu nie pisal ze tzr'ka z 2004 roku tyle leci, bo te nowe tzrki to są shity w porownaniu do starszych. I nie unos sie tak - jezeli nie wierzysz to nie wierz sobie... A jak chcesz sie przekonac to zapraszamy do nas, moj kolega napewno chetnie sie z Toba posciga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Spoko na 1\4 mili moge sie z tobą sprobowac Kolego :) Ta Tzrka sobie moze byc z roku nie iwem ktorego i zobacz jak to brzmi.,,140-150 km\h" 50cmm jezeli masz chodz troche pojecia o fizyce i dynamice to zrozumiesz ze przy tej mocy i przy tej wadze tyle niepoleci :) Spoko na 1\4 mili moge sie z tobą sprobowac Kolego :) Ta Tzrka sobie moze byc z roku nie iwem ktorego i zobacz jak to brzmi.,,140-150 km\h" 50cmm jezeli masz chodz troche pojecia o fizyce i dynamice to zrozumiesz ze przy tej mocy i przy tej wadze tyle niepoleci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LipekX Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Myśl że to jest mozliwe ale przy odpowiednim wiettrze <LOL> Ale taki wiatr występuje tylko w zakopanem. <joke> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Spoko na 1\4 mili moge sie z tobą sprobowac Kolego :) Ta Tzrka sobie moze byc z roku nie iwem ktorego i zobacz jak to brzmi.,,140-150 km\h" 50cmm jezeli masz chodz troche pojecia o fizyce i dynamice to zrozumiesz ze przy tej mocy i przy tej wadze tyle niepoleci :) To jest 80ccm a nie 50... nie kojarzysz faktow... Jako ciekawostke dodam ze z Hondą NSR 125 do 60 km/h bieze tzr'ka, z racji ze idzie od dolu, a nsrka od 9 tys ma dojeb... I nie zebym sie z Toba klocil, bo w bajki niektore tez nie wierze, ale to jest maloprawdopodobne zeby przy Cagivie Mito 125, dwoch NSR'kach liczniki az tak znaczaco oszukiwaly... My tez w to nie wierzylismy dopoki nie sprawdzilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Niewidze problemu nakreccie film :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Tez nad tym pomyslalem, i postaramy sie to uczynic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 ja mam TZR-e z 1997 roku, 80 ccm. Jest bez żadnych ulepszeń, na prostej leciałem ok. 125 km/h ale mogłem trochę więcej, bo miałem niewiele ponad 11 tys. obr. Zbiera się bardzo szybko, ale nie ciągnie od dołu, ma kopa od 7-7,5 tys. obrotów. Wrażenie jest jakby ktoś ją w dupe kopnął, bo aż zwala z siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 To jest 80ccm a nie 50... nie kojarzysz faktow... Jako ciekawostke dodam ze z Hondą NSR 125 do 60 km/h bieze tzr'ka, z racji ze idzie od dolu, a nsrka od 9 tys ma dojeb... No chyba śnisz NSR 125 ma nie porównywalny wygar z tą waszą TZR W TZR jest włoski silnik a włchy ciągną tylko od góry >widać że jeszcze nie jeździłeś NSR 125 i nie wiesz co to jest!!!!!!!!aA co do elastyczności RG 80 jest najlepsze ze wszystkichpozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie po prostu NSr 125 ma powyzej 30Km a tzr ma moze 10 :) Barzo latwo zrobic tzr aby ciagnela w pelnym zakresie obrotow bo wal w niej wazy tyle co w simsonie s51 a przeciez on ciagnie normalnie.Kolegi Senda tez tak ciągnela gdy ją wyregulowalismy.wbijal sobie 6 przy 20km\h dawal gazu i mu ciągnela.POwiedz mi jak to mozliwe ze Minareli Am5 bo chyba takie są w TZr do roku 2000 ciągną lepiej od Am6?No chyba ze tam jest oryginalny japonski silnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 No chyba śnisz NSR 125 ma nie porównywalny wygar z tą waszą TZR W TZR jest włoski silnik a włchy ciągną tylko od góry >widać że jeszcze nie jeździłeś NSR 125 i nie wiesz co to jest!!!!!!!!aA co do elastyczności RG 80 jest najlepsze ze wszystkichpozdr 1. Jezdzilem NSR i wiem co to jest...2. Jak moją laske kocham jego tzra idzie od dolu... ;)Jak znajde czas to Wam nakrece filma, bo nie uwierzycie no :)pzdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewy Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 hbr ja ze swoja ns-1 nie wezme NSr 125 w zadnym momencie do 80km/h, bo próbowałem. Moge tylko powiedziec ze TZR napewno nie wezmie NSR ze wzgledu na wszystko. NSR ma wyszy moment obrotowy, moc i nic nie przemawia za TZR, a to ze ciagnie od dolu to o niczym nie swiadczy chyba ze scigacie sie na 20 metrow !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja z NSR 125 tez nie mam najmniejszych szans od poczatku... Fakt faktem nie wiem czy ta jego Tzr'ka jest jakas nadzwyczajna, no ale na starcie bierze, a moze to NSR'ka jest felerna jakas.. no ale nie wiem czemu tak jest, ale tak jest... juz niechce mi sie dalej toczyc tego tematu ;)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) hbr ja ze swoja ns-1 nie wezme NSr 125 w zadnym momencie do 80km/h, bo próbowałem. Moge tylko powiedziec ze TZR napewno nie wezmie NSR ze wzgledu na wszystko. NSR ma wyszy moment obrotowy, moc i nic nie przemawia za TZR, a to ze ciagnie od dolu to o niczym nie swiadczy chyba ze scigacie sie na 20 metrow !!!! Jak o niczym nie świadczy?? To bardzo wpływa na komfort uzytkowania sprzęciora, a przeciez każdy jeździ nieraz w trasy, a nie tylko się ściga... zastanów sie co gadasz... Jezeli to na nic nie wpływa, to czemu wszyscy testerzy, którzy mieli okazje pojeździć maszynami z Moto Gp tak zachwalaja, że yamaha rossiego ciągnie w całym zakresie obrotów, a inne maszyny maja odpał dopiero w górnym zakresie obrotów i to krytykuja... Qrde... poczytaj sobie ten artykuł: http://autosukces.redakcja.pl/archiwum/art...asp?Artykul=498 i zwróć uwage głównie na to zdanie:moment obrotowy decyduje w dużej mierze o zdolnościach auta do przyspieszania... zreszta. co ja Ci bede gadał, pewnie i tak wiesz lepiej. w koncu ścigasz sie na 35 metrów zapewne. Edytowane 13 Lipca 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 :biggrin: :lalag: Moze tam gdzie mieszka 1\4 mili tyle wynosi :flesje: Eh nielubie plastykowych moto i plastykowcych chlopcow ;) Bo moim zdaniem jak ktos tak pisze to dostal plastyka odtaty za dobre oceny,poogladal troche moto GP i mu zaswitalo w glowie ze on swoim motorkiem tez tak moze ;) tylko jak sie z**bie to nie ma robic komu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Dibo albo naprawdę jesteś taki tępy albo się zgrywasz. Serio uważasz że każdy kto jeździ na plastiku i ogląda moto gp dostał sprzęt od tatusia i pojęcia o nim nie ma ? Jeśli tak to nie mam więcej pytań. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi