profaner Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 był juz chyba podobny temat o olejach do dwusówa na mechanice ogólnej i tam padło stwierdzenie że jak chce sie zmienic olej z mixolu na inny to by trzeba było nagar z silnika zebrac! slyszeliscie cos o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Nigdy mi sie to nie obilo o uszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Ja tam leje cały czas MIXOL i jest ok. A teraz zagadka! Jakiego mam sprzeta?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 A teraz zagadka! Jakiego mam sprzeta?? :evil: Hmm... to jakieś podchwytliwe pytanie? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Nie, to nie jest podchwytliwe :devil:. Czy ktos zgadnie? Kazdy dzisiaj wygrac moze... :] (nie wiem co ale moze wygrac :evil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 niewiem dokladnie jaki ale napewno gorszy niz moj!!! heheh Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Nie rozumiem Cie YAGO? Jakiego Ty masz sprzeta? I dlaczego sie ze mnie smiejesz? Kazdy jezdzi tym na co go stac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 A teraz zagadka! Jakiego mam sprzeta?? :evil:Odpowiedź przeciez podajesz w podpisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Nie, ja szukam MZ ETZ 250. Poddajecie sie :] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 DO ETKI SIE LEJE BEZ, BEZ, i jeszcze raz BEZ OLOWIOWA!!!! MIN. 88 octan (RON/RM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Nie, ja szukam MZ ETZ 250. Poddajecie sie :] ??To pewnie jeździsz jakimś Romecikiem albo Simsonkiem, zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Kilu: albo jezdzisz Europejskim motorem albo guwnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Kłaniam,Mixol jak mniemam jest najtańszy ale też pewnie nie najlepszy. Czy warto w ogóle myśleć o zmianie mixolu na jakiś inny olejek wyższej jakości. A jeśli już to na jaki? I jak to wyjdzie cenowo? No i czy przypadunkiem tak jak pisał profaner nie trzeba jakoś silnika do tej zmiany przygotować?Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 No i czy przypadunkiem tak jak pisał profaner nie trzeba jakoś silnika do tej zmiany przygotować? no wlasnie tak jak pisalem:) w mechanice ogolnej jest temat jaki olej do dwusowa z tego co pamietam chodzilo o to ze mixol "produkuje" duzo nagaru i przy zmianie oleju mozna rozpuscic ten nagar i zatrzec silnik!! wydaje mi sie ze taka zmiana to calkiem niezly pomysl - podobno inne oleje mniej dymia daja lepsze osiagi i mniej nagaru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi