markos Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Może Marta coś powie jeszcze na ten temat :)..pozdr. No MArta, słuychamy. :flesje: Może w Gdyni mają cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Może Marta coś powie jeszcze na ten temat :).. Marta powie że jej się to badziewie z tematu nie podoba ale dla zabawy by się takim przejechała. HAHAHAHAHA :flesje: Dokładnie hahaha ;) Jakie 'laski' na to idą ? Pokażcie mi chociaż jedną !! No MArta, słuychamy. ;) Może w Gdyni mają cos podobnego? Nie widziałam jeszcze takiego ;) Ale młoda jestem jeszcze wszystko przede mną. :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam. A ja chciałbym powiedzieć, a bardziej się przyznać :)Otóż: Dzisiaj sprzedałem swojego Pegaza z 73r. ;) Miałem około 1000zł (i już dużo wydałem więc nawet MB-50 nie kupie )Motocyklistą już nie jestem (w ogóle byłem?) Heh ale nadal się tak czuje bo to kocham :flesje:No to jak to jest ? Jak ktoś nie ma moto to nie może być na forum :) ??? Ja tam będe. A nawet dlatego by podyskutować z Martą ;) pozdr. bez moto Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Nie maszyna lecz technika czyni z ciebie zawodnika :flesje:Ja w zeszłym roku też sprzęta nie miała, ale pogadać było o czym. Nie lamentuj na forum tylko kombinuj nad nowym sprzętem :) Ot chociażby takim jak w temacie. :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ojj magik mam 10 % bo w ktoryms temacie sie poirytowalem i skorzystalem z bardziej dosadnych słów. I dostałem... A kiedy zniknie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam. No dobra, powiedzmy, ale powiedz czemu zmieniłaś nick :) ??? Tamten był kuuuLCo do Szada jak będzie poprawa to pewnie Ci zniknie, (ja proponuje ładnie przeprosić np. administratora).Może coś wykombinuje jakiegoś sprzęta.Pan któr kupił ode mnie bzyka proponował pomoc w znalezieniu nowego :flesje: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 A kiedy zniknie to nie wiem ZNiknie jak będziesz miał 18 lat ;P No dobra, powiedzmy, ale powiedz czemu zmieniłaś nick :) ??? Tamten był kuuuL Znudził się. Może coś wykombinuje jakiegoś sprzęta.Pan któr kupił ode mnie bzyka proponował pomoc w znalezieniu nowego :flesje: No to spoko gościu :) kombinuj kombinuj ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 aaaaaaaa dałeś ciała Magik ;) <joke> :P zbieraj kase teraz zobaczysz pójdzie jak po maśle ;) i na wiosne bedziesz miał moto :P No dobra, powiedzmy,ale powiedz czemu zmieniłaś nick smile.gif ??? Tamten był kuuuL Nowłaśnie Nowłaśnie ;) :) a taki był ładny "amerikanski " ... :P :flesje: a teraz taki zwykły Marta69 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Może coś wykombinuje jakiegoś sprzęta.Pan któr kupił ode mnie bzyka proponował pomoc w znalezieniu nowego :flesje: Oj współczuje. tak bez moto. ;) Ja bym nie wytrzymał... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Oj współczuje. tak bez moto. :flesje: Ja bym nie wytrzymał... ;)Ja jakoś wytrzymuję od niemal 3 tygodni, ale w niedziele to naprawdę nie ma co robić! Nawet net już człowieka nudzi... Na szczęście co chwila na forum pojawiają się nowe posty :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale marudzicie ;)Na rower się wybrać, na wrotki albo hulajnoge ;PA jak nie to na spacer do Gdyni ^^ albo na Hel =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam. Wygadana a zaprosisz mnie do siebie na spacer ;)Jak na razie mi sie nie nudzi zawsze jest forum :flesje: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie zakładam biura turystycznego ;P Tylko podrzucam pomysł na fajne miejsce.A jak się nadal będziecie nudzić to stwórzcie takie monstrum jak z tematu ale z papieru ;) żeby było trudniej Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam,. Nie no marta bez przesady ;)No to już bym wolał sobie kupić bułke tartą i rogala ułożyć :flesje: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a ja bym był jednak za tymi odwiedzinami :imgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi