Magik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 No i pozytywnie :icon_mrgreen: Wszędzie się takie `kozaky` znajdą co będą chcieli pokazać że są dżezi, trędi, kul źą ;) To nic do nich nie masz czy Cie denerwuje `techno przypał` bo się zgubiłam :biggrin: Nie mam nic do ludzi słuchających tej muzyki, ale mnie denerwują Ci którzy zachowują się jak wyżej pisałęm. Ja słucham różnych typów muzyki i nie wydaje mi się żebym z tego powodu zmieniała się na kazdym kroku. Dzisiaj słucham popu i ubiore sie na różowo landrynkowo, jutro będę ziomem słuchającym hh :crossy: Paranoja jakaś. Ja słucham praktycznie tylko hh i reggae (reggae czasami) i nie ubieram się jak skate. Bo tak:Rap to jest muzyka a kultura hip hopowa to jest wszystko np. taniec (break dance czy jak to tam się pisze), beatbox, i właśnie ubieranie się.Dlatego gdy mówimy tylko o muzyce mówmy rap, bo hip hop to jest kultura a nie rodziaj muzyki. Magik mi własnie chodzilo o takich cwaniaczków którzy jeżdzą rozpadajaca sie bryka i wyrywaja "dupy" (sory dziewczyny) na techno czy "Jestes szalona" . Nie mam nic do ludzi którzy sluchaja kazdego rodzaju muzyki to jest ich wybór ale nie lubie takich którzy lansuja :D No ale bez przesady z tym "jesteś szalona" pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no dalem w cudzyslow a ty sie czepiasz :icon_mrgreen: no ale wiesz o co mi chodzii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam. No domyślam się te swojskie disco-polo Yeeeaaaah :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 No domyślam się te swojskie disco-polo Yeeeaaaah :icon_mrgreen: Właśnie =) Przyznajmy sie do tego że wszyscy kochamy dp =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Właśnie =) Przyznajmy sie do tego że wszyscy kochamy dp =) No no no. jaka wierna fanka BOYS i tych innych zespołów, otwarcie mówi, że kocha DP i nie boji sie, ze beda sie smiali. :biggrin: :D :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam. Co do disco polo to był nie dawno temat (chyba w humorze).Mało osób tego słucha, ale na większości polskich wesel jaka leci muzyka ? Oczywiście, że disco polo :icon_mrgreen: Jak sobie wyobrażacie taką zabawe przy muzyce Techno czy np. Rapie to by było :D Hehee ;) Jeśli to ktoś lubi to sobie słucha jadąc samochodem np. Ja nie mam nic do takich ludzi, bo muzyka to rzecz gustu, każdy ma inny i każdy może słuchać czego chce :biggrin: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 sluchac moze ja tez t omowie. ale nie lubie lebkow w betach czy malczanach z czarnymi "smiecowkami " na szybach i z otwarta szyba jada a muzaa na maxa lecii i jaazda :icon_mrgreen: wyprzedza mnie zyluje malczana a pod sklep podjezdzam i odpalic nie moze :D tjunink poprzez naklejenie folii na szyby daje przyrost mocy do 45% hehe sluchac moze ja tez t omowie. ale nie lubie lebkow w betach czy malczanach z czarnymi "smiecowkami " na szybach i z otwarta szyba jada a muzaa na maxa lecii i jaazda ;) wyprzedza mnie zyluje malczana a pod sklep podjezdzam i odpalic nie moze :biggrin: tjunink poprzez naklejenie folii na szyby daje przyrost mocy do 45% hehe asilnik ma taka kompreche ze nie moze odpalic :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No no no. jaka wierna fanka BOYS i tych innych zespołów, otwarcie mówi, że kocha DP i nie boji sie, ze beda sie smiali. :icon_razz: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: No przyznałbys się że w Wejherowie tez się słucha dp :wink: ale na większości polskich wesel jaka leci muzyka ? Oczywiście, że disco polo :wink: Magia po prostu. Hehe ale serio tak jest że przy szlagierach można się świetnie bawić. :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 No przyznałbys się że w Wejherowie tez się słucha dp :icon_biggrin: DObra, przyznam sie. :icon_biggrin: zawsze jak ide ulica Dworcowa, to taki dziadek w otwartym oknie stoi, a disco polo na maksa leci, tak, że pół miasta słyszy. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) a mi się podoba :( żartuje wstyd jak h*j nawet jeśli fotomontaż to aż boli patrzeć :] Witam. Co do disco polo to był nie dawno temat (chyba w humorze).Mało osób tego słucha, ale na większości polskich wesel jaka leci muzyka ? Oczywiście, że disco polo :) Jak sobie wyobrażacie taką zabawe przy muzyce Techno czy np. Rapie to by było :) Hehee :) Jeśli to ktoś lubi to sobie słucha jadąc samochodem np. Ja nie mam nic do takich ludzi, bo muzyka to rzecz gustu, każdy ma inny i każdy może słuchać czego chce ;) pozdr. nie rozumiem dlaczego większość ludzi śmieje się z osób słuchających disco-polo to jest po****ne przecież każdy może słuchać tego czego chceja słucham wszystkiego oprócz techno (rap,hip-hop,pop i czasem dp) więc co was to obchodzi. wogule to jest forum motocyklistów a nie forum znienawidzonych disco-polopzdr Edytowane 9 Lipca 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ziomek91 ale czy ja powiedziałem, że śmieje się z takich ludzi (np. Ty) ????Od początku trzymałem się zdania, że muzyka to jest rzecz gustu o którym się nie dyskutuje ....... pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 troche off topic sie zrobił proponuje zamknąc tematPZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a ja mysle ze niemusisz proponowac! sa moderatorzy i oni uznaja czy zamknac czy nie. choc temat zupelnie off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam. Oj Szad masz racje, ale tu pouczasz o spamie a sam masz na karku 10% (pewnie tez za spam, ale nie wnikam).Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie co do tematu .... :) ??Może Marta coś powie jeszcze na ten temat :flesje:.. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Laski idą na takie sprzęty :flesje:pozdr.HAHAHAHAHA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi