Skocz do zawartości

Jaki naked z kardanem do 10 tys??

Rekomendowane odpowiedzi

lysy, kolega prosil o obszerny artykul a nie tego malego gniota z ŚM (i z tego co pamietam to jeszcze z bledami jak ten ze NTV Revere posiada aluminiowa rame) :buttrock:

jezeli chodzi o artykuly to mam jeden link (rzetelnie i dobrze napisany):

http://www.prm-poludnie.motocykle.org/moto...50rev/index.htm

p.s. kilka lat temu (2?) wyszlo cos takiego jak "uzywane motocykle swiata" - katalog z serii ŚM z opisanymi uzywkami. ja tego nie mam ale wielu 4umowiczow napewno ma wiec moglbys ewentualnie kogos poprosic o to bo tam opis NTV jest (jednak nic nowego on nie wnosi w porownaniu do linka ktorego zapodalem powyzej).

Pozdrawiam

Maciek

dopsiane: sorry za powtorzenie linka, napisalismy z sistar posta w tym samym momencie

thx Panowe za informacje, zaraz zabieram się za czytanie :D

http://img467.imageshack.us/img467/3930/ntv12mb.jpg

http://img467.imageshack.us/my.php?image=ntv20ue.jpg

mówisz - masz :D

bierz NTV, jak na początek super sprzęt, no i ma hydrauliczną kasację luzów zaworowych więc serwis sprowadza sie do płynów i gaźników

[..]

bierz NTV, jak na początek super sprzęt, no i ma hydrauliczną kasację luzów zaworowych więc serwis sprowadza sie do płynów i gaźników

A jesteś pewien, że nie pomyliło Ci się czasem z CB 750 Sevenfifty? Nigdzie nie znalazłem informacji o hydraulicznych popychaczach w NTV, a w CB rzeczywiście są. Więcej - nawet widziałem podane tolerancje dla luzów zaworowych w NTV i info, że regulacje przeprowadza się co 12kkm.

Tak poza tym, to NTV bardzo mi się podoba. Mogłaby tylko być trochę mocniejsza, ale i tak jest to fajny użytkowy motocykl.

vx jak najbardziej. spokojny motocykl do jezdzenia .jak dla nowicjusza to moim zdaniem najlepszy wybor.i do kupienia za polowe tej kasi co ja zaprzeznaczasz na moto.

RUDY-za 10000na pewno nie trafisz v-maxa

max na 1sze moto??

chyba zartujesz,..

PZDR

Sorry , sorry najpierw napisałem , potem doczytałem , ze to ma być pierwsze moto , a za 10 000zł moze i by sie znalazło maxia ale z pierwszych roczników , a co do VX czy NTV to ja osobiście bym wolał VX bo jest wiekszy a ja do małych nie należe , a tymbardziej , ze chcesz go turystycznie używać wiec im wieksze tym wygodniejsze , wiekszy moment itd. Ale i tak ostateczny wybór należy do Ciebie wiec nic nie narzucam . Pozdrawiam :buttrock: :icon_mrgreen: