Skocz do zawartości

Jaki naked z kardanem do 10 tys??

Rekomendowane odpowiedzi

vasiliy napisał:

lysy, kolega prosil o obszerny artykul a nie tego malego gniota z ŚM (i z tego co pamietam to jeszcze z bledami jak ten ze NTV Revere posiada aluminiowa rame) :buttrock:

jezeli chodzi o artykuly to mam jeden link (rzetelnie i dobrze napisany):

http://www.prm-poludnie.motocykle.org/moto...50rev/index.htm

p.s. kilka lat temu (2?) wyszlo cos takiego jak "uzywane motocykle swiata" - katalog z serii ŚM z opisanymi uzywkami. ja tego nie mam ale wielu 4umowiczow napewno ma wiec moglbys ewentualnie kogos poprosic o to bo tam opis NTV jest (jednak nic nowego on nie wnosi w porownaniu do linka ktorego zapodalem powyzej).

Pozdrawiam

Maciek

dopsiane: sorry za powtorzenie linka, napisalismy z sistar posta w tym samym momencie

thx Panowe za informacje, zaraz zabieram się za czytanie :D

http://img467.imageshack.us/img467/3930/ntv12mb.jpg

http://img467.imageshack.us/my.php?image=ntv20ue.jpg

mówisz - masz :D

bierz NTV, jak na początek super sprzęt, no i ma hydrauliczną kasację luzów zaworowych więc serwis sprowadza sie do płynów i gaźników

Rof napisał:
[..]

bierz NTV, jak na początek super sprzęt, no i ma hydrauliczną kasację luzów zaworowych więc serwis sprowadza sie do płynów i gaźników

A jesteś pewien, że nie pomyliło Ci się czasem z CB 750 Sevenfifty? Nigdzie nie znalazłem informacji o hydraulicznych popychaczach w NTV, a w CB rzeczywiście są. Więcej - nawet widziałem podane tolerancje dla luzów zaworowych w NTV i info, że regulacje przeprowadza się co 12kkm.

Tak poza tym, to NTV bardzo mi się podoba. Mogłaby tylko być trochę mocniejsza, ale i tak jest to fajny użytkowy motocykl.

kulka napisał:

vx jak najbardziej. spokojny motocykl do jezdzenia .jak dla nowicjusza to moim zdaniem najlepszy wybor.i do kupienia za polowe tej kasi co ja zaprzeznaczasz na moto.

RUDY-za 10000na pewno nie trafisz v-maxa

max na 1sze moto??

chyba zartujesz,..

PZDR

Sorry , sorry najpierw napisałem , potem doczytałem , ze to ma być pierwsze moto , a za 10 000zł moze i by sie znalazło maxia ale z pierwszych roczników , a co do VX czy NTV to ja osobiście bym wolał VX bo jest wiekszy a ja do małych nie należe , a tymbardziej , ze chcesz go turystycznie używać wiec im wieksze tym wygodniejsze , wiekszy moment itd. Ale i tak ostateczny wybór należy do Ciebie wiec nic nie narzucam . Pozdrawiam :buttrock: :icon_mrgreen: