jurjuszi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja napisałem, że wolałbym żeby się z tym męczył całe życie. Jakby zginął, nic by nie czuł. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 moze brutalnie to zabrzmi, ale przynajmniej cala rodzina sqrv*yna tez by sie meczyla psychicznie :D wiem wiem,msciwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja nie tak dawno tez mialam taki przypadek ,jak jechalismy z kolega i nam wyskoczyl wan na droge z podporzadkowanej,myslal ze zdazy,tylko ktore auto na naszych drogach wygra z Banditem 1200?????????na szczescie umiejetnosci kolegi pozwolily ze wyszlismy z tego bez szawnku,ale gdyby reakcja nastapila pare sekund pozniej ,sadze ze tez bylibysmy na tej liscie ................przykre to sa sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ktos to juz wstawił w dziale wypadki... te komentarze pod tym tym tekstem to sa żałosne, widac że ludzie tzn wiekszość społeczeństwa nie ma zielonego pojęcia o jeździe na moto i z góry traktuje nas jak wyrzutków. Szkoda 3 osoby w tym 2 na moto... bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 wiekszość społeczeństwa nie ma zielonego pojęcia o jeździe na motoWiększość społeczeństwa nie ma pojęcia o niczym, jakby zapytać o coś konkretnego. Nie zmienimy tego i koniec. Stała się rzecz tragiczna i to wszystko, co powinno się powiedzieć na ten temat. Od ustalania winnych są odpowiednie służby i moim zdaniem wszystkie komentarze pod tym artykułem w necie w obliczu tragedii rodzin ofiar są nie na miejscu. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Większość społeczeństwa nie ma pojęcia o niczym, jakby zapytać o coś konkretnego. Nie zmienimy tego i koniec. Stała się rzecz tragiczna i to wszystko, co powinno się powiedzieć na ten temat. Od ustalania winnych są odpowiednie służby i moim zdaniem wszystkie komentarze pod tym artykułem w necie w obliczu tragedii rodzin ofiar są nie na miejscu. pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym. Ja generalnie nie wybaczam. Czasem się oszukuję, że coś tam komuś wybaczyłem, a łapię się na tym, że gdzieś w środku jednak nie.A Ty? Witam, łatwiej jest wybaczyć niz zapomnieć i czesto z tym nie możemy sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym. Ja generalnie nie wybaczam. Czasem się oszukuję, że coś tam komuś wybaczyłem, a łapię się na tym, że gdzieś w środku jednak nie.A Ty? Nie wybaczylabym..nie potrzebny mi tu nawet behawioryzm...Jezeli bylby to nieszczesliwy wypadek, to byloby mi zal tej osoby...bo zycie z takim obciazeniem psychicznym to meka....moze nawet ciezsza dla samehgo sprawcy niz rodziny ofiary. ...Jednak mimo wszystko o wybaczenie byloby ciezko..podobno czas leczy rany..ale nawet po zawale blizny na sercu pozostaja...i daja sie we znaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 oj pozostają blizny, pozostają... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ['][']['] Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Niestety, wiekszosci wypadkow spowodowanych wymuszeniem katamaranu daloby sie uniknac , gdybysmy jezdzili troche wolniej, na tych naszych "zajebistych" drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi