markos Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 masz Neo http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114624298 jak typ ma minimalna 100zł to pewnie za 300 go kupisz :] Warto, ja bym brał, dołozysz jeszcze 400 i wymienisz wszystko i masz moto za 700 jak nic... stary niezła okazja, tylko jeszcze warto by sprawdzić czemu nie pali i co jest uszkodzone, bo z niektórymi częściami moze być problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Zwróć uwagę na przednie zawieszenia, na zdjęciach jest dziwnie zasłonięte drzewem, często pęka z prawej strony przy mocowniu koła, lecz cena i tak jest okazyjna, nawet z uszkodzonym zawieszeniem. Edytowane 8 Lipca 2006 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Zwróć uwagę na przednie zawieszenia, na zdjęciach jest dziwnie zasłonięte drzewem, często pęka z prawej strony przy mocowniu koła, lecz cena i tak jest okazyjna, nawet z uszkodzonym zawieszeniem. JEzeli myslimy o tym samym, to z tym mozna jeździć i nic sie nie dzieje, no chyba, że masz na mysli co innego... JA bym jeszcze zobaczył na ile rama jest prosta i czy tylna felga w całości... bo z tyłu szprychy pekaja od jezdzenia na jednym kole, ja ostatnio wymieniałem wszystkie, bo połowa była peknieta i bałem sie, ze mi sie koło złoży. :) Edytowane 8 Lipca 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Moim zdaniem poogladaj sie za simkami , za 600 zł powinenies cos znajesc . Simke to dobra maszyna > Pojezdzisz nim dlugo . pozdro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Watpie żeby za 600 zł znalazł simka z papierami. no chyba że pierwszy model który wyszedł z fcabryki ale teraz to pewnie jest w takim stanie że szkoda gadac. Masz dwie możliwości1. jak jesteś napalony to kup charta 2. jak nie to poozbieraj jeszcze troche kasy i poszukaj jakiejś okazji. MOże jakaś oiazja Ci się trafi i może jakiegoś starszego japończyka kupisz?? A jak nie to przynajmniej dobrego simaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) wg mnie najlepiej "dozbierać" te 200- 300 zł i kupić charta w dobrym stanie, choć za te 600 zł możesz już coś "upolować" :) Zwróć uwagę na przednie zawieszenia, na zdjęciach jest dziwnie zasłonięte drzewem, często pęka z prawej strony przy mocowniu koła, lecz cena i tak jest okazyjna, nawet z uszkodzonym zawieszeniem. motor po prostu jest podparty o drzewo, bo nie ma nóżki bocznej. :biggrin: :D ;) za cenę 100 zł musialbyś go dokładnie obejrzeć :flesje: dlatego tak jak wcześniej napisałm raczej radziłbym dozbierać kase na lepszy egzemplarz. Edytowane 30 Lipca 2006 przez MOTO><CUBIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja bym coś kupił z polskich albo czeskich motorowerów, jeżeli jeszcze z mechaniką nie miałeś styczności to najlepiej kupić coś tanio ale do generalki. Nauczysz się trochę i potem jak coś Ci się zepsuje to nie będziesz się martwił, że jak się do tego zabierzesz to tylko pogorszysz sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 JEzeli myslimy o tym samym, to z tym mozna jeździć i nic sie nie dzieje, no chyba, że masz na mysli co innego... JA bym jeszcze zobaczył na ile rama jest prosta i czy tylna felga w całości... bo z tyłu szprychy pekaja od jezdzenia na jednym kole, ja ostatnio wymieniałem wszystkie, bo połowa była peknieta i bałem sie, ze mi sie koło złoży. :) Myślimy o tym samym. Ja też gdy miałem Charta z tym jeździłem, ale koło poruszało sie przy hamowaniu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx gutek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam!Mój problem polega na tym że nie wiem jaki motorower mógł bym sobie kupić. Nie mam zbyt durzych funduszy licze że moge dać tak do 600 zł. Mi najbardziej marzy się Chart ale może wy mi doradzicie jaki motorek był by dobry. ;) Z góry dzieki za odpowiedź :( i pozdrwaiamNeo siemka ja myśle ze chart to będzie dobry motor na początek poniewaz jest tani mały i nie morzna na nim rozwinąc na nim duzych prędkości ;) i poza tym charty to nie mało psujące sie motory :icon_exclaim: ja bym kupił na twoim miejscu charta :icon_exclaim: narka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Proponuje Ogara 200 lub Jawke Sport :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 i poza tym charty to nie mało psujące sie motory ja bym kupił na twoim miejscu charta Haha, czyli wychodzi na to, że chart się psuję, więc po co go kupywać. :(Wyżej pisałem o polsko - czeskiej motoryzacji, ale wiadomo, że simki też dobre są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja proponuje jawke lub ogara bo simek lub chart to raczej nie te fundusze chyba że nie chcesz dokumentów? :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz simsonka za te siano, ewentualnie moze do malowania, ale zawsze mozna prysnąc spray-em :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi