Tuńczyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 http://www.scigacz.pl/?portlet=download/re...ledz_circle.wmvMASAKRA ;) według mnie acśledź to najlepszy rider w polsce i raptowny sie przy nim chowa. Naprawde zadziwiło mnie jakie postępy zrobił śledź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Trzeba przyznać chłopaki dają radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Trening czyni mistrzem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak sie tak na to patrzy ,to wydaje sie spoko , a jak sie zacznie trenować to sie widzi ze to cholernie trudne. Nie wpominam juz o glebach których z pewnością było niemało. Dla mnie BOMBA. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 I tak Dr. Miętus (gdyby oczywiście tylko chciał) położyłby szystkich na łopatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja go jakoś nie trawie chociaż jest naprawde dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 a ten stroj :banghead: idealny do tego typu zabaw..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herpu Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 I tak Dr. Miętus (gdyby oczywiście tylko chciał) położyłby szystkich na łopatki... Tak mysle ze mietus moglby byc niezlym zagrozeniem dla Ordiego,Raptownego i reszty!Sprawdzcie te fotki : http://www.bikepics.com/J... jednoślad/jawa350/92/pics.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 mozesz poprawic ten link na prawidlowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 mozesz poprawic ten link na prawidlowy ? http://www.bikepics.com/jawa/jawa350/92/pics.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary82 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 siema,wie ktoś może na jakim enduro koleś tam śmiga(właświe są 2) ,te czarno-czerwone ,troche poprzerabiane,nie są to może klx650? wie ktoś?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi