zomb Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam Sprzęta mam już około miesiąca, ale dopiero teraz się chwale :buttrock: Tak wiec jestem szczęśliwym posiadaczem BMW R 1100 GS , sprzęt z 94roku sprowadzony z Niemcowi od pierwszego właściciela, stan naprawdę wzorowy ,widać że poprzedni właściciel dbał o niego tak jak należy :bigrazz: Do tej pory zrobiłem nim 700km, wraz z moim plecaczkiem i jesteśmy pod DUZYM wrażeniem z jazdy tym sprzętem, po prostu bajka :icon_razz: Mam nadzieje ze będzie mi wierny przez kilka sezonów i nigdy się na nim nie zawiode.W skrócie o tym moto: silnik boksera na wtrysku, ABSy, podgrzewane manetki,osłony na rece, wał kardana, nowe opony przód ,tył ,świetny wyświetlacz-pokazuje temperature oleju, stan paliwa, czas i nr biegu, posiada regulacje twardości zawieszenia, hamulce w stalowym oplocie, spalanie mi wyszło we dwie osoby 5,6l. Miała być Dywersja 900, później Trampek, ale kiedy zobaczyłem GSa to się zakochałem , mam nadzieje ze będę zadowolony z wyboru. Tu SA zdjęcia:http://www.bikepics.com/members/zomb/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Tylko pogratulować piękna maszyna oby sprawowała się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to fajnie, ze fajnie:) sporzet znany i lubiany, wiec pewnie i ty go polubisz...ale do rzeczy: napisz jak sie spisuje sie ABS? bo to przeciez bryka sprzed 12 lat, wiec i pewnie poczatki moto-ABSu? rozumiem ze odlaczalny, jak to w (pseudo)endurakach? pozdrodubps. bez zlosliwosci z tym wiekiem, sam mam pelnoletnia maszyne spod znaku smigielka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Łeeee-ale sliczna!!! Duzy plus tych motocykli-jak sa ladnie utrzymane to sie w ogole nie starzeja :icon_razz: Wyglada super, samych bezawaryjnie nawinietych kilometrow ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 No proszę, wygląda jak z salonu, nigdy nie powiedziałbym że to 94, prędzej wygląda na 04!!!!!!. I jeszcze na dodatek ta piękna czerwień. No no, nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować udanego zakupu!!!!! ps. powoli już odechciewa mi się tu zaglądać, moim zdaniem duch tego forum umarł. Czasami uda mi się znaleźć post "starego" usera i czytam go z miłą chęcią...pzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wielkie bydle!!!! Ale mi sie podoba :icon_razz: i jakie tam stare!!!! chodzi o to zeby sie podobalo nabywcy a nie bylo z 2006 r :/ ehhh...Milego nabijania km :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 KRUDE !!! Ze zdjęć to wygląda jak z max z 2003roku !!! Zapewne wielkie podziękowania dla wcześniejszego usera jak najbardziej wskazane! Moto jest extra ... już za jakiś czas będę GSika szukał koledze :icon_razz: Pozdrawiam i powodzenia życzę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dziękuweczka Uwierzcie ,że sprzęt lepiej jezdzi jak wygląda ;) Dubey co do ABSu to jezdze z wyłączonym , nie mam przekonania do ABSów w motocyklach, może to żle sam nie wiem :icon_razz: Jak na razie jedyną wadą którą zauważyłem w Gsie jest to, że na bocznej stopce motocykla nie zapalisz, musi być złożona ,albo zostaje centralka,- więcej grzechów nie pamiętam. Dzieki Kriters za miłe słowa ,pamiętam Cię dobrze z Borków, mam nadzieje ze będzie jeszcze okazja się spotkac i pogadać przy browaru :buttrock: PS Poprzedni właściciel to 56letni Niemiec ,kierownik salonu Opla ,koleś na poziomie , wszystko robił w serwisie BMW i od 95roku posiadam chyba wszystkie rachunki co było w GSie robione :bigrazz: Pozdrawiam Zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jestem zszokowany.rzeczywiście na fotach bardziej wygląda na 2004 :buttrock: w sumie to jeszcze szkoda że to nie Honda :icon_razz: Gratulacje swietny turystyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 gratulacje , mialem okazje polatac takim samym sprzetem po uk , malo pali i latwo na kolo daje :buttrock: tylko przekaznik kierunków czesto pada :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Kłamiesz z tym rocznikiem na pewno :buttrock::P Sprzęt normalnie nówka.Niech dobrze służy :icon_razz::) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Niezwykle pieknie sie prezentuje, idealny do turystyki, nabyles naprawde swietny sprzet.Gratulacje i do zobaczenia ta trasce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Gratuluję zomb. Faktycznie nie powiedziałbym, że to 94r. Moto świetnie wygląda! :buttrock: ps. powoli już odechciewa mi się tu zaglądać, moim zdaniem duch tego forum umarł. Czasami uda mi się znaleźć post "starego" usera i czytam go z miłą chęcią...pzdr.... Mam to samo :icon_razz: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zajefajny sprzet! Widzialem juz wczesniej Twoje fotki na Bikepics, rewelacja :buttrock: Moim kolejnym moto, za jakies 5 lat ;) bedzie wlasnie duzy GS :bigrazz: Gratuluje zakupu, witaj w swiecie BMW :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 o prosze , betka.. no ładnie ładnie, pozazdrościć :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi